tek Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Święta sa spoko z tej okazji ze mozna sobie odpoczac w domq. A ja lubie Świeta (prezety itd...) to lubisz święta czy po prostu lubisz dostawac prezenty? czyli jakby nie było prezentow to swieta nie byłyby fajne? :) jesli o mnie chodzi to nie lubie za bardzo świąt... przygnębiają mnie jakos :( Wiecie ze najwiecej samobójstwo popełnianych jest wlasnie w tym okresie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Kocham bo nie ma szkoly ! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Nie przepadam. I fakt ze nie akceptuje kosciola nie ma w tym nic wspolnego. Nie cierpie tej otaczajacej nas komercyjnej tandety i chlamu. Ludzi dla ktorych swieta = konsumpcja. Tego ze musze sluchac telefonicznie zyczen od "rodzinki" ktora widzialem raz w zyciu na rozprawie sadowej jak zaskarzali testament Ze musze sluchac reszty rodziny ktora mieszka w moim miescie i ktorzy potrafia tylko przy wodeczce chrzanic o cholernych czasach Ze musze sprzatac caly dom czego szczerze nie znosze Ze musze szukac prezenty czego nie znosze - lubie kupowac cos z impulsu a nie z przymusu Ale jednak lubie ta atmosfere sympatycznosci od najblizszych, skladac im i przyjaciola zyczenia - to jest mile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 ehhh swieta lubie, ale w tym roku nie poczulem ich wyjatkowej atmosfery... Niestety :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Kocham bo nie ma szkoly ! :twisted:TAKK :D Pomyślcie jak by wyglądały święta w wakacje. Bez sęsuuu. A tak pozatym to Święta so sajebi*te, ta atmosfera zapach choinki :D, ale potem przychodzi mi tylko jedno na myśl "Święta święta i po świętach" :( :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Jest OK... Rodzinka, wolne, jedzonko itd. itp. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...