Skocz do zawartości
Michał1

Lubicie Święta ?

Czy lubisz swieta  

1. 1. Czy lubisz swieta

• tak
      28
    • nie
      6
    • wisi mi to
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Święta sa spoko z tej okazji ze mozna sobie odpoczac w domq.

A ja lubie Świeta (prezety itd...)

to lubisz święta czy po prostu lubisz dostawac prezenty? czyli jakby nie było prezentow to swieta nie byłyby fajne? :)

jesli o mnie chodzi to nie lubie za bardzo świąt... przygnębiają mnie jakos :( Wiecie ze najwiecej samobójstwo popełnianych jest wlasnie w tym okresie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przepadam. I fakt ze nie akceptuje kosciola nie ma w tym nic wspolnego.

Nie cierpie tej otaczajacej nas komercyjnej tandety i chlamu. Ludzi dla ktorych swieta = konsumpcja.

Tego ze musze sluchac telefonicznie zyczen od "rodzinki" ktora widzialem raz w zyciu na rozprawie sadowej jak zaskarzali testament

Ze musze sluchac reszty rodziny ktora mieszka w moim miescie i ktorzy potrafia tylko przy wodeczce chrzanic o cholernych czasach

Ze musze sprzatac caly dom czego szczerze nie znosze

Ze musze szukac prezenty czego nie znosze - lubie kupowac cos z impulsu a nie z przymusu

Ale jednak lubie ta atmosfere sympatycznosci od najblizszych, skladac im i przyjaciola zyczenia - to jest mile

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kocham bo nie ma szkoly ! :twisted:

TAKK :D Pomyślcie jak by wyglądały święta w wakacje. Bez sęsuuu.

A tak pozatym to Święta so sajebi*te, ta atmosfera zapach choinki :D, ale potem przychodzi mi tylko jedno na myśl "Święta święta i po świętach" :( :cry: :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi