Skocz do zawartości
Michi23

Zwykły Modding Niezwykle Badziewnej Budy - Reaktywacja

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Bez zbędnych słów :lol2:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

No i jak wyszło? :wink:

P.S. Trzy ostatnie zdjęcia były zrobione jeszcze na etapie 98% ukończenia moda (odstające, niepodocinane śrubki i brakujące zaślepki z tyłu). Mojej zleceniodawczyni spodobał się ten mod... efekt osiągnięty B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

efekt nie jest porażający ale wszysko jest OK

mówiąc krótko dobra robota

ps. napisz ile wierteł złamałeś przy wycinaniu okna i powiedz jak długo robiłeś moda

Wiertło jak zwykle... kobaltowe ...więc nie "poszlo" ani jedno B) ALE... rece to mi do d... po tym wierceniu niemalże nie weszly :wink:

Mod robiłem około kilka dni (wieczorami)... w sumie czas mnie bardzo gonił :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh...mam taki sam model budy "super power" lol, tylko że BT. kształt okna też podobny :). zrób coś może jeszcze z białymi zaślepkami, bo psują trochę ogólny efekt. poza tym OK - klasyka; stonowana i przemyślana.

zastanawia mnie jeszcze obecność tylko jednego uchwytu na dachu budy. jeżeli ma służyć do przenoszenia mebla, to jest to chyba mało wygodne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moja kobieta preferuje wood & bambus style.. wiec jak bede jej składał moda to można sie spodziewać jakiegoś afrykańskiego bambusowego ... plany juz w głowie mam

pelzak najlepiej wbuduj jej kompa w lozko rattanowe. bedziesz mial przyjemne z pozytecznym ;)

co do moda, to mi sie wydaje, ze te zaslepki to nie sa bilae a srebrne, i to tak mialo byc?...aha, wyjasnij mi Michi dlaczego raczka na dachu jest tylko jedna? ani to wygodne ani praktyczne. z "ladne" tez bym sie klocil:D //edit (omfg zrobilem ortografa:D).

Ale ja sie nie znam...

nawet moda nie mam

bo kompletnie sie na tym nie znam...

wiec juz sie nie odzywam...

wiec szybko spierdzielywam..( :| )

MC tez ze mnie zaden...:/

Edytowane przez Carl0s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh...mam taki sam model budy "super power" lol, tylko że BT. kształt okna też podobny :). zrób coś może jeszcze z białymi zaślepkami, bo psują trochę ogólny efekt. poza tym OK - klasyka; stonowana i przemyślana.

zastanawia mnie jeszcze obecność tylko jednego uchwytu na dachu budy. jeżeli ma służyć do przenoszenia mebla, to jest to chyba mało wygodne

hyhy... zaslepki sa srebrne :lol2: [nie ma to jak focenie na szybko ;-) ] natomiast z uchwytem to bardzo przemyslana sprawa:

- buda ma 4 male koleczka (ale takie proste [nie obrotowe], aby dawaly wieksza stabilnosc)

- ta buda stoi gleboko pod nietypowym biurkiem i czasem trzeba tam poodkurzac, wiec JEDNA raczka z przodu rewelacyjnie sie sprawdza

jest to "mod" w stylu okno i troche farby, ale mimo iz bez wodotryskow calosc wyglada ladnie, napewno ladniej niz surowa buda, ciekaw tylko jestem jak wyglada w dzien...

3x 250ml Hammerite "mlotkowy" ...to malo? :lol2:

staralem sie uniknac efektu "mlotkowego" w "mlotkowej" farbie celowo - chodzilo o uzyskanie metalicznego odcienia z fajna, ledwo co widoczna, faktura powierzchni... ale paskudztwo kosztowalo 3x 29,99PLN - nikomu nie polecam (zapewne instnieja lepsze metody)

Edytowane przez Michi23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pelzak najlepiej wbuduj jej kompa w lozko rattanowe. bedziesz mial przyjemne z pozytecznym ;)

u mnie akurat kobieta zajmuje pierwsze niepodważalne miejsce :)... jak mam ją.. to komputer mi nie jest potrzebny... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i wsio jasne. ja tobie chopie gratuluje czystosci wykonania. wszystko ladnie, pieknie, bez zbednych atrakcji. Mogles co prawda IMHO cos splodzic na frontpanelu, tak tez jest ladnie, a przedewszystkim przejrzyscie.

no i bez zadnych atrakcji mialo byc... powiem wiecej... mialo nie byc visual-moda <_< (jedynie wyciszenie) ale ja tak jakos z rozpedu... :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a u mnie Plymouth Fury'69 coupe longtail :D ale kobieta to akceptuje :D

ale nie robmy wsi w postaci OT.

Sila rozpedu mozna glowa mur przebic....:P

zrob cos z tym panelem :D :P

Edytowane przez Carl0s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi