L3X-T3R Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Otóż tak jak w temacie nie działa mi w moim monitorze NEC 72VM głośnik lewy. Prawy i owszem. Czy potrzebuję jakiś sterowników bo to jest nowy sprzęt sprzed 20 dni i nie wiem czy potrzebuję specjalnych sterów czy co? Moja płyta główna to MSI K8N Neo4. Help Me. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) Otóż tak jak w temacie nie działa mi w moim monitorze NEC 72VM głośnik lewy. Prawy i owszem. Czy potrzebuję jakiś sterowników bo to jest nowy sprzęt sprzed 20 dni i nie wiem czy potrzebuję specjalnych sterów czy co? Moja płyta główna to MSI K8N Neo4. Help Me. Sterowniki nie są potrzebne - jeśli na innych głośnikach jest dźwięk z obu kanałów i w menu monitora nie ma opcji balansu to głośnik w monitorze jest odłączony/uszkodzony/zwalony ps. zwalony - delikatny synonim fachowego określenia zje***, który w sposób niezwykle dokładny określa problem polagający na niesprawnie dziłającym urządzeniu Edytowane 27 Grudnia 2005 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3X-T3R Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Aha ok. No widzialem ze mam jakas opcje dodatkowa w Panelu Sterowania MSI Kontroler Dzwieku i tam sie ustawia wszystko (efekty, glosnosc itp). Czyli zepsuty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...