lepus Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Mam problem z uruchomieniem Radeona 9000 (HIS Excalibur). Moj konfig to Abit kt7+Duron 700+256 MB PC 133+Caviar 20 GB+SB Live!+zasilacz Fortron/Source 250W. A wiec jak wladam radeona to komp zalacza sie laduje winde ale monitor nie wyswietla obrazu jabky nie byl podlaczony do karty. Karta dobra bo sprawdzalem na innym kompie, monitor dobry bo podlaczalem komp do innego monitora i tez obrazu nie ma. Jak wloze stara Rive 128 to wszystko ok. Plyta ma najnowszy bios.Odkrecilem procka dalem mniej agresywne ustawienia pamieci. Wychodzi na to ze plyta sie gryzie z Radeonem. Co Wy na to ?? Mial ktos tez taki problem ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Nie wiem cóż to może być. U mnie wszystko gra, żadnych problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Może jako defoult uruchamia drugi RAMDAC. Sprobuj podlaczyc karte do tv i sprawdz czy Ci nie ruszy na ekranie tv.Jak ruszy to w preferencjach przestawisz jako defoult druga z widzianych przez system kart(drugi RAMDAC) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Jezeli masz winde 98 to jak najbardziej normalne . Radek chodzi na win98 ale tylko z najnowszymi sterami . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepus Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 System tu nie ma zadnego znaczenie. Monitor nie zalacza sie jak komp wlacze. Nic nie widac dioda miga z monitora tak jakby nie byl podlaczony do karty graficznej. A pozatym karta byla w innym kompie co mial win98 i bylo ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...