Hanu Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 A wersji z krojarką do jajek i zmywarką do szyb nie ma może? Jaka szkoda... Moze kiedy zrobią... BTW - kolejne odcinanie kuponów marketingowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Nowe karty Creative X-Fi: http://twojepc.pl/news13265.htmlPewnie na wielu rynkach ceny pierwszych x-fi były zaporowe i sprzedaż nie taka jak by sobie życzyli - no i mamy tańsze wersje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Wolę kupić Audigy 2 ZS za 179zł i zainstalować najnowsze Kx-y..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) Jeśli cena tych modeli ma być 70-100$ to nie wróżę im świetlanej przyszłości model gorszy od Xtreme Music za 100$ jak u nas za 290 zł można nabyć właśnie Xtreme Music. Edytowane 17 Października 2006 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zz-2004 Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 niech mi ktos krotko powie jak sie pozbyc trzaskow? chodzi o to ze jest cisza cisza cisza i nagle trzask! i znowu cisza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 niech mi ktos krotko powie jak sie pozbyc trzaskow? chodzi o to ze jest cisza cisza cisza i nagle trzask! i znowu ciszaMoże to wina głośników albo zakłócenia z sieci. UPS może pomóc w takich przypadkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 niech mi ktos krotko powie jak sie pozbyc trzaskow? chodzi o to ze jest cisza cisza cisza i nagle trzask! i znowu cisza ta karta już tak ma zal :( polecam forum creative. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zz-2004 Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 (edytowane) po zainstalowaniu najnowszych driverow z jakiejs stronki (21MB), moja jedyna gra na ktorej gram tj. battlefield 2 przestała sie uruchamiac tzn. klikam ikonke, chwile klepsydra i znika klepsydra i nic dalej. teraz sciagam ze strony creative.pl (41MB) UPDATE: zainstalowałem nowe stery i juz wszystko ok, takze nie instalujcie jakis gowien Edytowane 18 Października 2006 przez zz-2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 ja zadnych trzaskow nie mam ale wkurza mnie ze czasami jak zrobie reboot kompa to z ikonki na pasku znika opcja switch mode i musze wlaczac konsole i dopiero tam moge zmienic mode, niby nic wielkiego, ale czas sie na tym traci i troche irytuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sough Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Witam, Mam nowy sprzęt razem z nagłośnieniem. X-Fi Extreme Music i Logitech Z-2300. Wiem, że nie jest to żaden audiofilski zestaw, ale lepsze to od mojego poprzedniego AC97 + 5W pierdziawki no-name. Jak do tej pory zainstalowałem sterowniki Creative z płytki (EQ ustawiłem na rock) i Winampa 5 (EQ Rock). Słucham głównie rocka(głównie progressive, hard, od czasu do czasu punk i inne). Zdarza mi się słuchać czegoś mocniejszego. Jakość dźwięku mi się podoba, ale wiem, że można z tego wycisnąć duzo więcej. Moglibyście doradzić czy jest sens pakowania się w Foobara lub Winampa z pluginami? I jeśli tak, to podać jakąś paczke. Do tej pory się tym nie interesowałem, a jak zobaczyłem ogrom pluginów do obu tych playerów to mnie zatkało. I jak skonfigurować stery creativa? Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 ja bym nie dublował ustawien, creative na rock albo winamp na rock bo jak sie nakładają 2 equalizery to trochę ci się gubi pierwotny efekt i dzwięk już nie jest rock, ja osobiście używam foobara ale co kto woli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Jaka jest dokladnie roznica miedzy SB X-Fi Xtreme Music a Xtreme Gamer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Jaka jest dokladnie roznica miedzy SB X-Fi Xtreme Music a Xtreme Gamer?Na Gamer jest dodatkowe 64MB pamięci X-RAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Jeśli cena tych modeli ma być 70-100$ to nie wróżę im świetlanej przyszłości model gorszy od Xtreme Music za 100$ jak u nas za 290 zł można nabyć właśnie Xtreme Music. Dlaczego gorsza? Gorzej gra niz music? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 tylo nie mylcie z tym wynalazkiem http://pl.europe.creative.com/products/pro...p;product=15853 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curly18 Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 kupiłem nie dawno karte: Extreme Music X-FI i zainstalowałem najnowsze drivery i console i wszystko działa ok, ale... jak zamykam niektore programy to komp muli i musze poczekac troche u was to samo? czy to normalne? ale... wyłaczyłem niektore programy podczas startu z tym creative przyszło do normy juz nie muli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) Creative Introduces Xmod http://www.creative.com/products/product.a...p;product=15913 Jest już test tego ustrojstwa:Creative Xmod test Conclusions hehe:Xmod is an interesting accessory for a notebook, which can replace the integrated audio ... Edytowane 27 Października 2006 przez mpeg-4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 nowe stery 2.09.0007 download Added Features or Enhancements: * Supports OpenAL 1.1 Fixes: * Resolves the issue of the computer not responding when Cubase® interacts with X-Fi applications * Allows MidiSynth to synchronize properly with selected SoundFont® content * Resolves OpenAL issues Requirements: * Microsoft Windows XP Professional x64 Edition or Windows XP Service Pack 2 * Sound Blaster X-Fi XtremeMusic, Platinum, Fatal1ty and Elite Pro audio device Notes: * Creative MediaSource DVD-Audio Player is unavailable for Windows XP Professional x64 Edition. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 nowe stery 2.09.0007 downloadOdinstalowywaliście najpierw stare stery? Czy "na żywca" nowe od razu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Ja będe odinstalowywał. Tak na wszelki wypadek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Oplaca sie zmiana 2ZS na X-Fi?? Jesli tak to 2zs na sprzedaz i kupuje x-fi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 nie opłaca się.Audigy 2ZS z sterownikami Kx,ma lepszą jakość dzwięku niż X-Fi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Jesli interesuje cie cos wiecej niz sila autosugestii kX'ow polecam ta opinie ;) lekko odswieze temat i wrzucę 2 słowa od siebie- otóż: wczoraj przywedrowała do mnie x-fi platinum cała noc przesłuchań, porównań z a2zs (domowy marantz se+ b&w , słuchawki Grado oraz zestawy z-2300- spieszyłem sie bo własnie dzis przyjechał po nie nowy włascicel ) w najwiekszym skrócie - róznica jest słyszalna od razu - dynamika nagrań , kontrola poszczególnych zwłaszcza dolnych pasm dzwieku jest zauwazalnie lepsza , wokale bardziej klarowne i mają wiekszą ekspresję ,scena dziękowa w koncu nabrała odpowiedniego oddechu i rozmiaru zeby była sytuacja klarowna- z bajerów typu crystalizer itp nie korzystałem bo nie było takiej potrzeby - wave zrobiony eac, tłoki, ape i flac -wiec poprawiac raczej nie było czego a i chciałem porównać "czysty" dzwiek płynący z obu kart odszukałem jednak stare mp3 (192> ; vbr)i przyznać trzeba ze ów crystalizer faktycznie działa -zwłaszcza na tak niemuzykalnych głosnikach jak z2300 róznica była najbardziej słyszalna dobrze udzwiekowione gry to równiez nowy świat doznań, to samo tyczy sie np. filmów dvd (Gladiator obejrzany na prędce objawił sie jak produkt z zupełnie nowym podkładem muzycznym- nieznanym na a2zs ) reszta- cmss 3d na słuchawkach podczas gier jest kapitalny i wysmienicie sie sprawdza - podoba mi sie "wystrój " nowych sterowników -szybko, klarownie i bez zbednych udziwnień ubiegając niejako ewentualne zarzuty przeciwników x-fi od siebie dodam że całosc jest zupełenie obiektywnym króciutkim opisem wrażen nowego uzytkownika tego produktu a róznica pomiedzy 2 kartami daleko wybiega poza granice sugestywnosci czy autosugestii usprawiedliwiajacej wydanie dodatkowej kasy jesli x-fi by nie spełnił moich oczekiwan mam mozliwosc oddania go na 2 dzien i zostania przy a2zs -ale zdecydowanie pokazał wyzszosc w kazdej dzwiekowej materii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 każdy słyszy muzykę inaczej i dla mnie Audigy 2 ZS z Kx,brzmi lepiej od X-Fi.Wiem bo miałem obie.Na szczęście nie mam już żadnej...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amapi3d Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 każdy słyszy muzykę inaczej i dla mnie Audigy 2 ZS z Kx,brzmi lepiej od X-Fi.Wiem bo miałem obie.Na szczęście nie mam już żadnej......czemu na szczescie? X-fi music jest za 280zl okolo, do 300zl to chyba najlepszy wybor, jak sadzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 według mnie za taką kasę X-Fi jest najlepszym wyborem i nawet nie chciałoby mi się szukać alternatywy w podobnej cenie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 czemu na szczescie? X-fi music jest za 280zl okolo, do 300zl to chyba najlepszy wybor, jak sadzicie? A gdzie tyle koszuje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Np. na allegro, ja kupiłem za 250zł razem z wysyłką. pozdr, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 (edytowane) Wiem, że troche wyżej pisało, nie bierzcie mnie za niepełnosprawnego, ale co lepsze do Logitech Z-5500 Audigy 2 ZS czy X-Fi ?? Karta do mp3 (lekkie techno i rap, z przewagą tego drugiego) i filmów avi,DVD (mam duży monitor 37"), w gry raczej mało gram już teraz. Pokój 5x6m. Wiele osób napewno miało podobną sytuację jak ja, wiec może ktoś pomoże. Dziekuje za wszelkie wypowiedzi. Aha podłączenie cyfrowe przez kabel coax, ma przyjść jutro. W tej chwili mam Sb 5.1 sb0100 Live, zauważe różnice po zmianie na lepszą karte? bo powinienem na tych Logach ?:) Edytowane 7 Listopada 2006 przez FanEk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 (edytowane) Bierz odrazu x-fi. k. muzycznej nie zmienia sie jak grafiki:) Edytowane 7 Listopada 2006 przez valdi200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...