yaro29 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 mam dzwiny problem. otoz na jednym z dyskow na kotrym trzymam pliki z filmami w momencie gdy klikne mysza na film czy to aby go zaznaczyc czy to otworzyc to zamyka mi sie całe okno explorera!! podobnie jest w przypadku plikow ze zdjeciami. ale problem ten nie wystepuje np z plikami tekstowymi ktore sa na tym samym dysku i nawet w tych samych folderach. czy macie moze jakis pomysl co to moze byc?? i o dziwo do tego doszło jeszcze teraz analogicznie do w/w problemu samozamykanie sie calego okna jak wybieram "moje obrazy" z menu start. a wczesniej problem ten wystepowal tylko na dysku (f) a nie na systemowym © dodam iz na poczatku tego typu problemy nie wystepowaly. a juz na pewno nie w "moje obrazy". Tu dodam iz zgdywam zdjecia z aparatu cyfrowego. AHA. mam tez zainstalowanego total commandera. I tu gdzie bym nie stanął, gdzie bym nie kliknął takiego problemu nie ma. wystepuje on jedynie z oknami explorera win XP. mam rozniez zainstalowane programy antywirusowe i te nic nie wykrywaja aby to byl jakis trojan czy cos w tym stylu. Pozdr.'jarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 A co to ma wspolengo z dzialem o komputerach i urzadzeniach przenosnych???? :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro29 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 A co to ma wspolengo z dzialem o komputerach i urzadzeniach przenosnych???? :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur:moze nic a moze duzo... zwłaszcza ze system jest zaintsalowany w laptopie. a jesli sam nie masz nic innego do napisania niz to poza tym co napisałes to lepiej nie pisz bo niczego poza swoja własną uwagą nie wnosisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raistlin Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 jedyne co moge poradzic to reinstalacja systemu.... bledy systemowe czesto trodno wyeliminowac czasem jest to wrecz niemozliwe lub bardzo czasochlonne a nowy system to pare minut Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 A moze zaprzestaniesz wstawiania tych samych tematow w roznych dzialach?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...