Skocz do zawartości
sansaba

Usb 2.0

Rekomendowane odpowiedzi

Na XP SP2 moja kieszen na HDD 3,5" USB 2.0 chodzi bez problemu, bez instalacji dodatkowych sterownikow. Co prawda mam plytke CD zalaczona przed producenta kieszeni (DATALUX), ale z tego co przeczytalem to tylko dla Win98.

Edytowane przez limerro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje pytanie wzieło sie z następującej sytuacji:

Zakupiłem jakiś czas temu w Niemczech Pen Drive Toshiba MemoryTrans USB 2.0 512 MB (był w sigu jak ktoś czytał :wink: ). Pen działał jak chciał tzn. nie działał na USB 2.0, albo winda go "nie widziała" i ten problem występował tylko na moim lapku (sprawdzany na 3 innych kompach 0 problemów)- sprzedałem pena przed świętami razem z cyfrówką Nikon COOLPIX 5400 (była w sigu toże :wink: ).Przed zakupem chciałem oddać jako uszkodzony, ale u gościa na obu kompach (lapek + stacjonara) latał aż miło. :blink:

Z kolei u mnie inne urządzenia (aparaty cyfrowe, skaner, drukarka) współpracują z USB 2.0 aż miło popatrzeć...

Dziwne :blink: :blink: :blink: :mur:

Ciekawe czy tylko jednorazowo coś się gryzło - lece jutro do NIemiec, kupię następnego pena Toshiby (cena 25 Euro za 512 MB, więc niewiele) i sprawdze... Jak dojdę do jakichś wniosków to napiszę.

Tymczasem Szczęśliwego Nowego Roku

Pozdrawiam Forumowiczów

Edit Anno Domini 2006

Powrót z Niemiec - nowy penik, wszystko działa :blink: Fajnie...

Pozdrawiam

Edytowane przez sansaba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi