sansaba Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) Pytanie jak w temacie... Maszynka jak w podpisie. Pozdrawiam. Edytowane 27 Grudnia 2005 przez sansaba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 jak masz XP to nie musisz. Stery do chipsetu zawieraja sterowniki ale sam winXP ma wsparcie dla USB2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REveAL Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 jak masz XP to nie musisz. Stery do chipsetu zawieraja sterowniki ale sam winXP ma wsparcie dla USB2.0 a co chcesz podlaczyc pod te usb2.0? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 ja? Non stop podlanczam swoj 2.5 calowy dysk. Czsami nie chce mi sie brac lapa w plecak i przegrywam wsio na 40gb momentusa. a tak na marginesie USB2.0 to podswatowe wyjscie w lapie (przynamniej dla mnie :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) Na XP SP2 moja kieszen na HDD 3,5" USB 2.0 chodzi bez problemu, bez instalacji dodatkowych sterownikow. Co prawda mam plytke CD zalaczona przed producenta kieszeni (DATALUX), ale z tego co przeczytalem to tylko dla Win98. Edytowane 27 Grudnia 2005 przez limerro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) Moje pytanie wzieło sie z następującej sytuacji: Zakupiłem jakiś czas temu w Niemczech Pen Drive Toshiba MemoryTrans USB 2.0 512 MB (był w sigu jak ktoś czytał :wink: ). Pen działał jak chciał tzn. nie działał na USB 2.0, albo winda go "nie widziała" i ten problem występował tylko na moim lapku (sprawdzany na 3 innych kompach 0 problemów)- sprzedałem pena przed świętami razem z cyfrówką Nikon COOLPIX 5400 (była w sigu toże :wink: ).Przed zakupem chciałem oddać jako uszkodzony, ale u gościa na obu kompach (lapek + stacjonara) latał aż miło. :blink: Z kolei u mnie inne urządzenia (aparaty cyfrowe, skaner, drukarka) współpracują z USB 2.0 aż miło popatrzeć... Dziwne :blink: :blink: :blink: :mur: Ciekawe czy tylko jednorazowo coś się gryzło - lece jutro do NIemiec, kupię następnego pena Toshiby (cena 25 Euro za 512 MB, więc niewiele) i sprawdze... Jak dojdę do jakichś wniosków to napiszę. Tymczasem Szczęśliwego Nowego Roku Pozdrawiam Forumowiczów Edit Anno Domini 2006 Powrót z Niemiec - nowy penik, wszystko działa :blink: Fajnie... Pozdrawiam Edytowane 3 Stycznia 2006 przez sansaba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...