diabetic Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Witam. W dzisiejszym świecie, kiedy za małe pieniądze można kupić dobrą nagrywarkę DVD moim zdaniem nie ma sensu kupować dużych dysków. Obecnie jestem posiadaczem SAMSUNGA SV0401H 40 GB 2,5 " 5400 RPM 2 MB CACHE na ATA 100. Mam już go ponad 2 lata i narazie żadnych problemów. Chciałbym dokupić sobie jakąś 80 GB. I co byście mi proponowali: 7200 RPM i 8 MB CACHE to jest już standard, ale czy ATA 100 czy 133 i jakiej firmy: SAMSUNG, SEAGATE, WD, MAXTOR. Za wszelkie sugestie wielkie dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 TUTAJ powinieneś spytac. a co dop tematu, to jeśli płyta obsłuży ci ata 133 to bierz 133, a firmy które wymieniłeś, wszystkie są dobre, ja osobiście używam WD 80 gb 8mb chace 7200 rpm już od 2 lat i działa bezawaryjnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabetic Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Płyta główna oczywiście obsługuje ATA 133 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucharix Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 tez mam wd80jb od 2 lat, u mnie rowniez zero awarii ale halas nie do zniesienia:/ szukam czegos cichszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Weź samsunga spinpoint, cichy, szybki i zimny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btn Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Western Digital (WD) model Caviar 80GB z 8MB Cache. Polecam. Posiadam ten dysk od dwóch lat i nie miałem z nim żadnych problemów. Zanim kupiłem tą osiemdziesiątkę, to miałem także Caviara ale 8,4 GB. Z tamtym dyskiem również nie było problemów aczkolwiek nalapał ok. 600MB badsectorów (z mojej winy). Polecam tą firmę/serię. Na allegro powinieneś wyrwać taki model za dość tanie pieniądze. Napewno bedziesz zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Cichy, szybki, niezawodny... Samsung. A poza tym... http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad164 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 WD sam mam ponad rok i polecam , nigdy mnie niezawiodl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 ja ci polecam segate, teraz mam samsunga i dramat :( głośny dość, bardzo się grzeje, szybki to fakt, mój wcześniejszy segate był nie słyszalny i chłodny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...