XProot Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 GEFORCE2MX400 ---------------------------------------------------------------------------- STANDARTOWE TAKTOWANIE RDZEŃ-200 PAMIĘĆ-166 TAKTOWANIE PODNIESIONE RDZEŃ-1266 PAMIĘĆ-195 ---------------------------------------------------------------------------- NIE WIERZYSZ??? WEJDZ NA STRONE (wymoderowane) ---------------------------------------------------------------------------- NASZ PORTAL RUSZA 14 LIPCA!!! KARTA BYŁA CHŁODZONA COOLEREM TITAN 577 TURBO BOX CZY KTOŚ MA PODATNIEJSZĄ KARTĘ NA PODKRĘCANIE??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Buhehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kap00ch Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 RRROOOOTTTFFFFFFFFLLLLLLL :DDDDD to po co oni produkuja GF4 skoru glupie gf2 mx jest szybsze :DDDD buahahahaha lol loloolollolol!!!!!!!! (niezly kawal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 ... a swistak siedzi... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 No żarciki zawsze w modzie... ale bez przegięcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 hahaha :) troche przesadziliscie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 GEFORCE2MX400 ---------------------------------------------------------------------------- STANDARTOWE TAKTOWANIE RDZEŃ-200 PAMIĘĆ-166 TAKTOWANIE PODNIESIONE RDZEŃ-1266 PAMIĘĆ-195 ---------------------------------------------------------------------------- NIE WIERZYSZ??? WEJDZ NA STRONE http://strony.wp.pl/wp/xproothack ---------------------------------------------------------------------------- NASZ PORTAL RUSZA 14 LIPCA!!! KARTA BYŁA CHŁODZONA COOLEREM TITAN 577 TURBO BOX CZY KTOŚ MA PODATNIEJSZĄ KARTĘ NA PODKRĘCANIE??? Zaraz, przeciez pierwszy kwiatnia był prawie 2 miesiące temu. Facet - kogo ty chcesz nabrać :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Glupi kawal bo po 1 to nic by nie dalo gdybys tak rdzen przetaktowal bo pamiatki sa za wolne i wszystko ponad 200mhz rdzenia nic nie daje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Ale i tak mozna to uznac za jeden z lepszych farmazonow roku. z podobnych sytuacji: (ale juz nie komputerowych) -koleszka udawal, ze gada przez komorke z buzkiem, a pozniej milerem ;) -koleszka mowil, ze ma lanosa 2,5l (a mial 1,4 chyba) -koleszka mowil, ze jego kumpel (i tu UWAGA: MOWIL TAK NAPRAWDE !!!) ze jego kumpel przeskoczyl na sankach wisle :)))))))) (jak to uslyszalem, to przez godzine sie chyba smialem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 eeeeeeeee tam........... Riva TNT 2 m64 pro ruuuuuleeeeez :) ... pozatym powerstrip nie pozwala na takie taktowanie :!: :!: :!: :!: oprocz tego po zdjeciu widac że marny montaz 3/4 paska to 200 mhz... a caly pasek moze 1200 co :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 GEFORCE2MX400 STANDARTOWE TAKTOWANIE RDZEŃ-200 PAMIĘĆ-166 TAKTOWANIE PODNIESIONE RDZEŃ-1266 PAMIĘĆ-195 Dobre! Przyznam się że ja bym czegoś tak głupiego sam nie wymyślił. Gratuluje koledze dobrego pomysłu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XProot Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 OCZYWIŚCIE ŻE TO BYŁ ŻART KTO WIDZIAŁ KARTE 1266Mhz ALE MIMO WSZYSTKO FAJNIE WIEDZIEĆ ŻE MACIE TROCHE KUMANIA O SPRZECIE I NIE DAJECIE SIE WROBIC JAK NA INNYCH FORACH. PS.NASZA STRONA I TAK RUSZY I BĘDZIE WŁAŚNIE O OVERCLICKINGU I HACK!!! TAK NAPRAWDE KARTA KRĘCI SIĘ Z 200/200 na 245/210Mhz.Bez dodawanego chłodzenia!!!W 3DMARK OSIĄGA 3598 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 noooo i wreszcie sie przyznal :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Ale ściema :P "Total płorażka, udawal pieska...udawał ptaszka. Ten jakiś inny X_Roota zlewa...Plan drugi bedziemy śpiewać...(I to cienko)" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 E tam mnie sie podobało:) :twisted: normalnie prototyp geforcea 19 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 noooo i wreszcie sie przyznal :lol: Trudno żeby się nie przyznał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 witam po długiej przerwie - modem spliłem :))))) pieprwszy wątek który odwiedziłem i juz się składam ze śmiechu niezłe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teha Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Za kilka lat tworzenie takiego czegos bedzie rzecza normalna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michelicus Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 OCZYWIŚCIE ŻE TO BYŁ ŻART KTO WIDZIAŁ KARTE 1266Mhz ALE MIMO WSZYSTKO FAJNIE WIEDZIEĆ ŻE MACIE TROCHE KUMANIA O SPRZECIE I NIE DAJECIE SIE WROBIC JAK NA INNYCH FORACH. PS.NASZA STRONA I TAK RUSZY I BĘDZIE WŁAŚNIE O OVERCLICKINGU I HACK!!! TAK NAPRAWDE KARTA KRĘCI SIĘ Z 200/200 na 245/210Mhz.Bez dodawanego chłodzenia!!!W 3DMARK OSIĄGA 3598 ... a ja wlasnie wrzucilem w swoim PIII piąty bieg i chodzi mi na 3,6 Ghz :D , do tego powiekszylem Double Spacem pojemnośc wszystkich swoich CD-Romów t teraz wchodzi na nie 1,3-1,6 GB/ szt. ..... a i zapomniałbym dorzucilem 2 ależe do twardego dysku :o) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 a ja mogę [gluteus maximus]ć pół godziny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 A ja mam GeForce 2 MX na rdzeniu 1500 i pamieciach 500 Mhz. Kompa trzymam w zamrażarce MORS 222 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Super stronka to bedzie o OVERCICKINGU buahahahaaaaaaaaa ROTFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Tego gosc to jest dziwny, juz ten temat slyszalem pare razy i w kazdym chodzi o to ze on zaklada strone i tam bedzie ten test, nie puszczaj sciemy !! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek1 Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 TAK, A JA JESTEM KROL DRUIDOW :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 a ja mam P2 400@4000 ale sąsiedzi zabronili mi go włączać bo im światło przygasa :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 no a ja jestem hamlt 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 a sfistak siedzi i ......................... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 ATB: A To Batat:)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 STANDARTOWE TAKTOWANIE RDZEŃ-200 PAMIĘĆ-166 TAKTOWANIE PODNIESIONE RDZEŃ-1266 PAMIĘĆ-195 ---------------------------------------------------------------------------- a sfistak siedzi bo sreberka byly kradzione 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...