Damian.K. Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) Potrzbuję pilnie durnego programu ELI 2 - pełną wersję. Wiem, że ma on niewiele wspólnego z programowaniem ale uczę się jeszcze w gimnazjum i nauczyciel zmusił mnie do jego nauki <_< . Ale nie wiem jak zdobyć ten program :mur: . Proszę o link do programu na www lub adres serwera ftp albo *.torrent. Może też być mailem. Z góry dzięki!!!!!!!!!! Edytowane 24 Lutego 2014 przez Damian.K. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blastboy Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) Mogę ci na mail przesłać ELI 1 Jeżeli jednak chcesz szukać ELI na p2p to w tym wypadku odradzam torenty, a proponuje emule lub DC Edytowane 27 Grudnia 2005 przez Blastboy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian.K. Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) Mogę ci na mail przesłać ELI 1Jeżeli jednak chcesz szukać ELI na p2p to w tym wypadku odradzam torenty, a proponuje emule lub DC Jakbyś mógł to wyślij mi na maila ELI 1. Dzięki!!! Edytowane 24 Lutego 2014 przez Damian.K. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...