Dann Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) Witam Kupiłem w MediaMarkt Pinnacle MovieBox USB z dołączonym oprogramowaniem Pinnacle Studio (Plus) version 9. Na pudełku była nalepka "Polska wersja językowa", ale w środku nie ma ani papierka po Polsku. Jest tam książka USER MANUAL, na której napisali: D/GB/F/NL/E/I/DK/FIN/S/N/RUS/PL/CZ/CS/ROK ale jest cała po angielsku. Moje pytanie: Czy dołączony program faktycznie jest w Polskiej wersji, czy to kolejne oszustwo i "pomylili się naklejając nalepkę". Oraz czy jak rozpakuję płyty i zainstaluję program, a okaże się, że jest angielski to mam szansę na oddanie towaru, czy rozpakowanych płyt nie przyjmą? Proszę o w miarę szybką odpowiedź osoby, które też to kupiły. Dzięki Edit: Ok. Dają polską wersję. W pudełku nie ma słowa po Polsku, ale program daje możliwość wyboru języka podczas instalacji. Okazało się też, że gdyby jednak nie było polskiej wersji to MediaMarkt nie oddałby kasy, tylko co najwyżej mógłby mi wymienić towar na inny, bądź odmówić wymiany sprawnego towaru. Poczytajcie sobie ich regulaminy i klauzulę, w której odcinają się od wymiany towaru w rozumieniu Kodeksu Cywilnego. Edytowane 27 Grudnia 2005 przez Dann Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...