JejoX Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) EDIT: Tagan 380 jest wystarczajacy do tej konfiguracji czy kupic wersje 420w AMD64 3000 GeForce 6800gs 2x512 TwniMos pc3200 400mhz Asus A8N-E Nagrywarka CD-rom Stacja dyskietek Edytowane 27 Grudnia 2005 przez JejoX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boundrose Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 obecnie producenci plyt glownych montuja na tyle dobre "dzwiekowki" w swoich plytach ze osobne karty ze stajni Creative kupuja tylko najbardziej wymagajacy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Dzieki!ja nie jestem az tak wymagajacy!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Forton 400W wystarczy, na allegro jest za około 100zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) Napewno wystarczy?Tagan jest chyba jednak duzo lepszy od fortona? A mozna je kupic poza allegro? Edytowane 27 Grudnia 2005 przez JejoX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Nie można, czy ja wiem, tagan jest cichszy tylko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) Tagan na lini 12v ma 22A a Fortron zaledwie 18A Czy ja dobrze widze ze gwarancja na Fortrona wynosi tylko 30dni? http://idg.allegro.pl/show_item.php?item=74995917 Edytowane 27 Grudnia 2005 przez JejoX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) Bez problemu styknie Fortron. Zalety Tagana będą takie: -troche większa wydajność -cichszy -lepsze, dłuższe, ładniejsze kable -ogólnie ładniejszy (sprawa gustu) -dłuższa gwarancja -pudełko, kabel zasilający, instrukcja, rzepy do spięcia kabli -osobne uziemienie -aktywne PFC niby drobiazgi, ale jednak coś. Sam zdecyduj czy warte ponad 150zł. edit: z tą wydajnością to nie jestem pewien, bo fortron ma chyba dwie linie 12V a Tagan jedną. Edytowane 27 Grudnia 2005 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 ja bym na twoim miejscu wybrał tutaj owiele leprzy niż ten za 90zł . Polecam Zasilacz do obudowy Chieftec (GPS-450AA-101A) 450W cena 240zł Ma wszystkie potrzebne wtyczki, bardzo duże kable, i wydajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boundrose Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 zapomnij o chieftecu chyba ze z serii hpc ktore byly robone jeszcze przez sirteca. Obecne szefy z delty padaja jak muchy. Fortron to bardzo dobry zasilacz i powinien Ci wystarczyc(prawdziwe 400W to naprawde duzo, nie daj sie zlapac na magie watow). Co do ciszy Tagana - przy obciazeniu robi sie nieprzyjemny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) no sory ja mam tagana i jest cichutki;) modecom 350gtf z wymienionym wiatrakiem na arctica nie byl taki cichy! ale macie racje nie ma co przeplacac chyba ze ma okazje kupic jakiegos fajnego tagana;) kup sobie tego fortrona to dobra rada! ja bym nie zmienil na tagana gdybym nie mial okazji :) Edytowane 28 Grudnia 2005 przez Pixelik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...