Skocz do zawartości
Zioomek

Obudowa Aż Pali Się Do Pracy!

Rekomendowane odpowiedzi

qrde źle link dałem :mur: ten działa :-)

z tym szpachlowaniem bedzie ciezko, umiejetnosci mam, szpachli nie brakuje ale..... bym musial przemalowac cala bude.... tak wiec jeszcze pomysle

PelzaK: skoro sfajczył Ci sie zasilacz to najwyraźniej nie był dobry

Moze byl....ale raczej ja zawiniłem.... bo wzialem sie lekko zbombiony o 2 w nocy za kable w kompie.... i chyba źle wentylatory podłanczałem, wszystko sie włączyło ale wentyl w zasilaczu krecił sie tak że było widac jego obtoty:oops: Ale gwarancja jest, hajs oddali i malina. dobrze ze mam zapasowke. Czy to

moze byc wina zasilacza, jak wyskakiwaly mi czesto takie niebieskie ekrany, ze system zostal zamkniety

w celu jego nie uszkodzenia itd. i tam były błędy plików: win32k.sys i chyba ati2 cośtam :blink: ????

Edytowane przez Zioomek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszedłem za wczesniejsza podpowiedzią $kubiego i jush sie chyba zdecydowalem na sziefteka 450W

mein kampf... tzn. komp :-)

P4 2400 ghz

mobo chyba: VIA P4x266a Chipset niedługo [P4P800-E Deluxe] chyba ze doradzicie cosik innego

Radeon 9000 niedługo 6600GT

512 DDR 433mhz

Samsung 160GB, Maxtor 60GB

3x CD-Rom

1XFDD :-)

no i z 4 fiatraki

No, i daj jakąś lepszą farbę

Chodzi o to właśnie, ze ja nie chce zmieniac....chyba ze bym sie pokusil o jakis Cameleon.......ale jak widze cene 8O ...

Edytowane przez Zioomek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy biorą szefy :P Polecam tez topowera lub/i tagana. Bardzo fajne, stabilne i cichutkie zasilacze.

Modzik widze ze sie rozkreca,ja tam na froncie zrobilbym sporasny wlot powietrza, a za tym posadzil fandera 120 :) Farbe da sie zeskrobac bez problemu, papier 120-->200->450->600->900 na szlifierce oscylacyjnej i jazda. Ja swojego BT z jednej strony tak zdzieralem do zywej blachy, nie bylo z tym wiekszych problemów to jest ok 20 min pracy (łącznie ze zmnianiem papieru)

Edytowane przez melonowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie biore :lol: za to mam śliczną lustrzaną obudowę zasilatora, z odczepianymi kabelkami z pozłacanymi końcówkami, z ekranowanym kablem na HDD, z tłumikami ferromagnetycznymi, ogromnym wolnoobrotowym automatycznie regulowanym wiatrakiem i z 380W mocy ciągłej do wykorzystania :twisted: :lol:

Zawsze byłem za modowaniem wszystkiego.. ale tego zasilacza to sam boje się modować.. jest po prostu za piekny żeby go psuć :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Pelzak

Moj topower tez pieknie blyszczy, ma to wszystko co ty wymieniles + 2 linie pci-e remic, 450W do wykorzystania i 2 wentyle mizernie sie obracajace wg zapotrzebowania :) No niestety nie mam odczepianych kabelkow, ale w big towerze nie jest specjalnie trudno ukryc kabelki

@Zioomek

Bedzie dzialac jesli prawidlowo zlutujesz wszystkie wskazniki/nozki itp

Moze nie wal takiego okraglego bo zaplacisz krocie za to, kup taki stary, poczciwy analogowy voltomierz i tyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi