Zioomek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) qrde źle link dałem :mur: ten działa :-) http://img416.imageshack.us/my.php?image=zdjcie0172sa.jpg z tym szpachlowaniem bedzie ciezko, umiejetnosci mam, szpachli nie brakuje ale..... bym musial przemalowac cala bude.... tak wiec jeszcze pomysle PelzaK: skoro sfajczył Ci sie zasilacz to najwyraźniej nie był dobryMoze byl....ale raczej ja zawiniłem.... bo wzialem sie lekko zbombiony o 2 w nocy za kable w kompie.... i chyba źle wentylatory podłanczałem, wszystko sie włączyło ale wentyl w zasilaczu krecił sie tak że było widac jego obtoty:oops: Ale gwarancja jest, hajs oddali i malina. dobrze ze mam zapasowke. Czy to moze byc wina zasilacza, jak wyskakiwaly mi czesto takie niebieskie ekrany, ze system zostal zamkniety w celu jego nie uszkodzenia itd. i tam były błędy plików: win32k.sys i chyba ati2 cośtam :blink: ???? Edytowane 29 Grudnia 2005 przez Zioomek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 bym musial przemalowac cala bude No, i daj jakąś lepszą farbę Z zasilaczy to tylko Chieftec, tani nie jest, ale dobry zasilacz np 410-212 to inwestycja na kilka lat, a nie CoDeSHit na tydzień... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onkel qbson Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 ''Zioomek'' podaj cfg kompa to sie cos dobierze dla Ciebie ;) U mnie śmiga szeftek właśnie 420W. konf poniżej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zioomek Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) Poszedłem za wczesniejsza podpowiedzią $kubiego i jush sie chyba zdecydowalem na sziefteka 450W mein kampf... tzn. komp :-) P4 2400 ghz mobo chyba: VIA P4x266a Chipset niedługo [P4P800-E Deluxe] chyba ze doradzicie cosik innego Radeon 9000 niedługo 6600GT 512 DDR 433mhz Samsung 160GB, Maxtor 60GB 3x CD-Rom 1XFDD :-) no i z 4 fiatraki No, i daj jakąś lepszą farbę Chodzi o to właśnie, ze ja nie chce zmieniac....chyba ze bym sie pokusil o jakis Cameleon.......ale jak widze cene 8O ... Edytowane 30 Grudnia 2005 przez Zioomek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 a może starą po cięciu zeskrobać farbę i na nowo nałożyć (tylko daj jakiś ambitniejszy wzorek) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) Wszyscy biorą szefy :P Polecam tez topowera lub/i tagana. Bardzo fajne, stabilne i cichutkie zasilacze. Modzik widze ze sie rozkreca,ja tam na froncie zrobilbym sporasny wlot powietrza, a za tym posadzil fandera 120 :) Farbe da sie zeskrobac bez problemu, papier 120-->200->450->600->900 na szlifierce oscylacyjnej i jazda. Ja swojego BT z jednej strony tak zdzieralem do zywej blachy, nie bylo z tym wiekszych problemów to jest ok 20 min pracy (łącznie ze zmnianiem papieru) Edytowane 30 Grudnia 2005 przez melonowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 ja nie biore :lol: za to mam śliczną lustrzaną obudowę zasilatora, z odczepianymi kabelkami z pozłacanymi końcówkami, z ekranowanym kablem na HDD, z tłumikami ferromagnetycznymi, ogromnym wolnoobrotowym automatycznie regulowanym wiatrakiem i z 380W mocy ciągłej do wykorzystania :twisted: :lol: Zawsze byłem za modowaniem wszystkiego.. ale tego zasilacza to sam boje się modować.. jest po prostu za piekny żeby go psuć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zioomek Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Narazie nie mysle o zmianie boku i kolorofff, koncentruje sie na przednim panelu i mam pytanko, czy bedzie dzialal voltomierz jezeli go podlacze pod kompa? planuje wstawic taki okragly jak do tuningu samochodow :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 @Pelzak Moj topower tez pieknie blyszczy, ma to wszystko co ty wymieniles + 2 linie pci-e remic, 450W do wykorzystania i 2 wentyle mizernie sie obracajace wg zapotrzebowania :) No niestety nie mam odczepianych kabelkow, ale w big towerze nie jest specjalnie trudno ukryc kabelki @Zioomek Bedzie dzialac jesli prawidlowo zlutujesz wszystkie wskazniki/nozki itp Moze nie wal takiego okraglego bo zaplacisz krocie za to, kup taki stary, poczciwy analogowy voltomierz i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...