pawik. Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Będę kupował częśći Sempron s939 3000+,asrock 939dual, seagate sata2 160gb, grafa jeszcze nie wiem, ram geil 512. Mam starą 5cioletnią obudowę :) i chciałbym zaoszczędzić 120-150zł i kupić sam zailacz np Fortrona 400W. Dałoby rade walnac te czesci w ta obudowe tylk ozmienic zasilacz na 400W? Z góry dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 jeśli obudowa jest w standardzie ATX to nie widze problemu, ale może się okazać ze wewnątrz będzie za ciasno, np. wiatrak będzie wadził o zasilacz itp. upewnij się czy wszystko wejdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawik. Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Kurde pionowo :/ A już myślałem, że zaoszczędzę 100zł :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK SEBATH Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) Nie łam sie! Ja też mam 5 letnią obudowe, a nowe podzespoły. [Procesor: P4 2.60GHz,FBS 800 MHz,OC 3.08GHz(na standardowym witraku Intela) Płyta główna: MSI 865PE Neo2-V Pamięć RAM: GeIL,Dual Chanel(2x512MB), Karta graficzna: MSI NVIDIA GeForce4 MX 440 (64MB) Karta dźwiękowa: Realtek AC97 (Zintegrawana z płytą główną) Dysk twardy: Barracuda 7200rpm(40GB),Barracuda(13GB) Napędy:DVD Nec(16x/48x), CD-RW(Lite-On 24x/10x/40x)] Generalnie wszystko sie miści poza tym ze musiłem wysunać nagrywarke by niezawdzala o panieć RAM.Jak zmieniłem zalicz na nowy (400W) to musłem połozyc na dole. I jeszcze jedno zdemontowałem boczne ścinki obudowy dla lepszej wentylacji. :) Edytowane 28 Grudnia 2005 przez BLACK SEBATH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawik. Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Stary podtrzymałeś mnei na duchu i poprawiłeś humor :D Może jeszcze nie wszystko stracone :) THX LD Ps. Fota wyrąbana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Jak pionowo to musisz nową budę kupić.....co ty gadasz zasilacz fortron 350 wejdzie bez problemu ja tak miałe z miesiąc tylko że chłodzenie sie nie mieściło zawadzało o zasilacz ale jak masz boxa to sie zmieści pozatym jak masz ochote to przerobienie budy to nie jest wcale takie trudne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...