megusia Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 witam ponownie:) otorz pojawil sie u mnie problem... zainstalowalam sobie demowa wersje nero 7 jest tam jakis takis programik nero photo snap czy cos takiego mozna w nim otwierac i jako tako edytowac zdjecia... no i wlasnie w tym problem... otoz teraz wszytskie mozliwe zdjecia jakie mam na kompie otwieraja mi sie w tym programie a nie w tej domyslnej przegladarce obrazow windowsa xp pro... i co teraz zrobic?? a nastepnym problemem ktory pojawil sie o dziwo dopiero dzisiaj to to ze doslownie przed chwila ten program nero photo snap nie chce mi otwierac juz zadnych zdjec bo wyskakuje blad ze takie i takie zdjecie nie moglo zostac otwarte... i to kjoniec bledu... a wiec teraz zdjecia na kompie juz mi sie nie otwieraja w niczym... gdzie to przestawic zeby znowu otwieraly sie w tej domyslnej przelgadarce obrazow... prosze pomozcie... mi...:* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 a wiec teraz zdjecia na kompie juz mi sie nie otwieraja w niczym... gdzie to przestawic zeby znowu otwieraly sie w tej domyslnej przelgadarce obrazow... prosze pomozcie... mi...:*We właściwościach pliku ustaw -> otwieranie za pomocą: Podgląd obrazów i faksów systemu windows. BTW jako przeglądarkę plików graficznych polecam Irfan View. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Popieram!!! Zainstaluj sobie Irfana z kompletem pluginów i językiem polskim i po 10 minutach będziesz się smiała sama z siebie że wogóle chciało Ci się meczć z doimyślnym programem win downa xp do obrazów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 wind rzadzi !!!!!!!! hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megusia Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 czekajcie momento:) we wlasciwosciach pliku? jakiego pliku?? bo jak klikam na zdjecie wlasciwosci to tam nic nie ma wiec pewnie nie o to chodzi...wiem wiem troche ciemna jestem ale naprtawde nie mam pojecia gdzie to sie ustawia... narazie chcialabym wrocic do tej przegladarki windowsowskiej potem sie pomysli nad wasza propozycja ale dzieki za wszytsko ok juz mam znalazlam - sama hehe:) dzieki za odpowiedz buziaki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...