pawelec_k Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 witam mam siec bezprzewodowa dosc spora bo ponad 300 uzytkownikow i jakis baram zaczol mnie zaklucac podaje sie za moje AP i wszystko sie wali mam jego mac co rozbic pomocy !!!!!!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 zrob wlam i troche porzadku na jego serwerku i spox :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 litości. Napisz jeszcze raz po polsku, wtedy się pomyśli nad Twoim problemem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_k Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 zrob wlam i troche porzadku na jego serwerku i spox :P jest taka sprawa ze ktos robi ap na takim samym ssid no po prostu dubluje wszystko no i ludziska sie do tego podlaczaja no i oczywiscie netu nie maja i dzwonia do mnie z pretensjami widze tego ap-eka ale niee mam pojecia jak go zlokalizowac wiem ze to gdzies w blokach no przeciez nie bede latal od dzwi do drzwi trochu ludzi w blkach mieszka :) mam jedynie jego mac adres i to wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) dobrze poradzilem "P masz juz jedna wazna rzecz MACa :P ( ciekawe skad go masz ? :)) teraz tylko ......... ale to nie na to forum temat troszke lizniesz tutaj -->>>>http://www.wardriving.pl/ a tak powaznie : zrobiles siec WiFi na 300 kompow a nie mozesz sobie poradzic ? a slyszales o WAP WEP broadcasting SSID ? o podziale czestotliwosci na kanaly? Edytowane 28 Grudnia 2005 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...