tomii Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 mam zasilacz no name 235W a w min wiatrak life 8025m. Wyciołem kratke z tyłu zasilacza i niby gril a zasilacz działa głośniej (krawędzie wyszlifowałem). Na co wymienic ten life 8025m. Moze jakiś ac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Arctic cooling ma ciche i tanie 80-tki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 a zasiłka się nie upiecze. Jaka temperature mogą osiągnąć elementy we wnętrzy zasiłki. Standardowy wentulator ma przepływ ~27-29Cmf, w prawdzie powycinałem "kratki" w zasiłce ale czy ac wystarczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Wersja bez termistora powinna styknąć. Jeśli kupisz wersję z termistorem to go odetnij i zewrzyj kabelki, które były do niego podłączone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) mam zasilacz no name 235W a w min wiatrak life 8025m. Wyciołem kratke z tyłu zasilacza i niby gril a zasilacz działa głośniej (krawędzie wyszlifowałem). Na co wymienic ten life 8025m. Moze jakiś ac?A nie lepiej kupic jakis nowy tani zasilator na 350W za 40-50 zł? Edytowane 27 Grudnia 2005 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 @Benito dlaczego nie może być ac z termistorem bez przeróbek? za mała wydajność? @Miazga82 Zaliacz 300 w i wiecej nie jest mi potrzebny, pozatyn nowy nie znaczy cichy pozatym 300w bedzie sie bardziej grzał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78835639 nie bedzie sie grzać i jest cichy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 no tak ale jesli kupie AC to zapłace 9zł( i jest szansa na cisze) a nie 40 a to jest rónica. wczraj pomyslałem nad powiększeniem radiatora wtedy przepływ powietrza mógłby być mniejszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...