KAMILcom Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 koleś niedaleko mnie ma do sprzedania obudowe serwerową http://allegro.pl/show_item.php?item=78314441 koleś mówi że chce 100zł i dowiezie ja do mnie gratis modował ktośpodobną obudowe bo zastanawim sie czy ja ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> blacha jest podobno strasznie gruba mam wsumie już 2 obudowy a kompa jednego:D brać czy szukać jakiegoś zwykłego BT za dużo mniej ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Skoro to TOPOWER to nie zawiedziesz sie na jakosci :) Ale wg troche nudna ta obudowa, taka kanciasta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 chyba toppower to sa tylko zasilacze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Ja bym się nawet nie zastanawiał. A że blacha solidna to tylko plus. Fakt, że przy wycinankach się namordujesz, ale masz gwarancję, że co byś z nią nie zrobił, to nie rozkraczy Ci się znienacka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfh13 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Potwierdzam blacha to podstawa.... wszelkie przeróbki w niej to koszmar ale za to masz gwarancje że Ci się nic nie rozpierd***. Nie warto na tym oszczędzać, bo to się na dłuższą metę nie opłaca !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Jakieś dziwne te duże drzwiczki ale możesz to wykorzystać i stworzyć coś originalnego... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fliper_nx Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 nom nawet fajna [znajomy mi dal pomysl abyz robic z takiej budy wyrzutnie rakiet] moze fajny pomysl ??!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 jednak nic nie bedzie z budy jestem spłukany kupuje WC ale nie martwcie sie bede robił moda z inne obudowy którą mam tylko musze tarcze do ciencia do dremela kupić nie wie ktoś w jakim to sklepie można dostać i czy może ma to jąś profesjonaną nazwe??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian193 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Dostaniesz to w jakimkolwiek markecie budowlanym (np:OBI) powinno byc w oklocach dremeli i tego typu narzędzi. Ja wpisałem w allegro : "tarcze dremel" i też tego sporo wyskoczyło- polecam te zbrojone- w sumie troche droższe ale duuuużo lepsze od zwykłych! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 kupuj tylko tarczki zbrojone te takie szare, takie co sie też do diaksa ale tu sa mniejsze i ona sa najlepsze nie wazne jaka firma poprostu zeby byl ataka. Dostaniasz ja w kazdym markecie budowlanym i w wieekszysci sklepów z taimi rzeczami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 ehh no właśnie ale u mnie nie ma obi itp musze pamietać ak bede kupuj tylko tarczki zbrojone te takie szare yyy a one nie są grubsze a jak grubsz to bardziej niedokładne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 niedokładny to może być człowiek który operuje multiszlifierką ;] to że są grubsze nie znaczy że źle się nimi wycina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) 16tons piece of shit :) za wielkie to i za cieżkie... Czy komuś rozsypałą se kiedyś obudowa metalowa? :wink: Gdybyś jeszzce robił z tego jakiegoś pro-moda to tak.. ale podejrzewam ze bedzie ino OK-mod :) a do tego starczy byle jaka buda, z byle jakiej blachy... Edytowane 28 Grudnia 2005 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 PelzaK, nie bluźnij! Ciężkie serwerówki sa piękne, bo są ciężkie i piękne. To jest dogmat. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) ooo tu sie nie zgodze. 16tons to moze i owszem, ale z tym piece of kupa to przesadziles. popatrz na moj sig, moja byda PUSTA wazy rowno jak w morde 23 Kg, jest to stabilny kawal blachy i stalowych gietych profili o sredniej grubosci blachy 1,2 mm. nie wpada w wibracje, blachy nie brzecza jak w tych nowych kosmo "tjuningowanych" puszkach, mozna ja atakowac flexem, wiertara, wyzynarka, nic nie ma prawa sie odksztalcic. No i ogolnie tylko markowe budy Szefa albo TT czy inne antki, glosza wszem i wobec ze maja "nowatorskie" systemy bezsrobkowe. Jkaie nowatorskie kiedy moja buda pamieta czasy Mojzesza a srobki w niej jest ani jedna? wszystko na klipsy i zatrzaski :|... IMHO: stare budy sa milion razy lepsze niz to gowno co nas zalewa z chin teraz. Bierz Kamil te bude i sie nie zastanawiaj, za 100 to jak za darmo, jeszcze z taka zasilka. Edytowane 28 Grudnia 2005 przez Carl0s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) Bierz Kamil te bude i sie nie zastanawiaj, za 100 to jak za darmo, jeszcze z taka zasilkaon chce 100 z samą bude poaztym już kupiłem bloki do wc i jestem spłukany chce kupić u gościa takie cóś http://allegro.pl/show_item.php?item=78802215 i odrazu http://allegro.pl/show_item.php?item=78730939 jak myślicie pewnie bedzie jeszcze taniej niż w obi tymi drugimi ciełem i cieło sie znakomicie tylko że ścierałey sie po 5 cm Edytowane 28 Grudnia 2005 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 hehe :twisted: no dobra macie kawałek racji... bo niektóre obudowy faktycznie po wycieciu dzury pod okno zazcynają sie kolysać :).. ale potem są w miare stabilne i dl niewyszukanych modów starczą... A do starych trza sie przyłożyć porzadnie żeby cos z tego wyszło... imho szkoda zachodu żeby sobie tylko OK-moda stworzyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 on chce 100 z samą bude poaztym już kupiłem bloki do wc i jestem spłukany Szkoda. Bo naprawde za te pieniadze to mialbys dobry kawalek obudowy, nie mowiac juz o potencjalnym materiale do modyfikacji. Ja za moja Sky chodzilem poltora roku, przegladalem allegro, kazdy transport smieci z niemieckich wystawek, trafilem chyba ze 2 takie przed moja, ale byly w fatalnym stanie. Natomiast moja jak juz do mnie trafila, oprocz tego ze byla brudna, to w zasadzie stan idealny z fabrycznie zafoliowanymi elementami wewnatrz. I mimo ze rok produkcji ma wybity 1994, to nie zaminilbym jej na zadna nawet najbardziej wypasiona i "tjuningowana" puszke... a swoja droga...12 lat, i nawet plastiki nie pozolkly tak mocno jakby mozna sie spodziewac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 po wycieciu dzury pod okno zazcynają sie kolysać Mój Logic 402K jak boczną ścianką zdejme to jak ją trące to sie buja jak galaretka na talerzu :mur: Koniecznie chiefa qpić musze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 ja bym się martwił o plastik, blacha może być dobra a plastik ... plastikowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chrystian Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Duza obudowa, duzo elementow z "prawdziwej blachy", takze nie ma co sie zastanawiac. Jesli Ty sie ne skusisz, to ja ja wezme :twisted:, bo wlasnie na taka poluje, ale poczekam co Ty wskurasz :wink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...