shakur_45 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 zdradze ci tajemnice, ze w bling, bling byl beckham z zonka :), ale aiii byl lepszy wedlug mnie :) no sam zobacz i sie przekonaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 ja tez myslalem ze indahause jest jesyny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 a jak to ściągnąc bo ja na kazie wpisuje BOYAKASHA i nic nie ma a mam poziom 1000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 wpisz ali g :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 hehe ja jusz zaczynam sciagac kazze ;) musze miec tąnutke w moim cinquecento :> :>>>> hyh akle ludzie sie beda patrzec na debila :>> w LOW-END tunning ;) hyh zapuszcze se nute na max voliumy ;) " i wybiore najgorsza stacje zeby pobudzic straze " :> CHOPY CHOP :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 lepiej jezdzic jako pasazer, latwiej nasladowac ali g Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Ja juz sciągnełem! 8) Zajebioza! Trwa 4 minuty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 BOYAKASHA a ja wlasnie znowu film obejzalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 to jest piekne, Wicked Wicked !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 film fajny ale temat ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 RESPEKT for "Ali G" RESPEKT ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Jeśli kogos interesuje tytul piosenki ktora leci na Jamaice to sie ona nazywa : Third World - Reggae ambassadors . Nie wiem czy zauwazyliscie ze Borat [ten z Kazachstanu], to jest Ali G tylko, ze z wasami :lol: [moze ktos juz o tym wie, ale ja sie skapnalem dopiero podczas ogladania Bling Bling :) ]. Bling Bling tez warto ogladnac, tez jest smieszny, zwlaszcza Posh i Beckham oraz ektoplazma...(kto widzial wie o czym pisze :lol: ). Ale zeby ktos sie nie zawiodl to od razu mowie, ze to nie jest film z "fabula" jak InDaHouse, to jest raczej zlepek wywiadow Ali'ego. W sumie jest ok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 zdradze ci tajemnice, ze w bling, bling byl beckham z zonka :), ale aiii byl lepszy wedlug mnie :) no sam zobacz i sie przekonaj :) bling bling to raczej dokument z jajem, ale tez mozna sie usmiec, szczególnie z człowieka z kazahstanu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 zdradze ci tajemnice, ze w bling, bling byl beckham z zonka :), ale aiii byl lepszy wedlug mnie :) no sam zobacz i sie przekonaj :) bling bling to raczej dokument z jajem, ale tez mozna sie usmiec, szczególnie z człowieka z kazahstanu :lol: heh na poczatku tez myslalem, ze tam gra dwoch "aktorow" potem zaczelo mi sie wydawac, ze to jest podwojna rola Ali'ego :) Ali jako kazach i jako Ali :P teraz jestem prawie o tym przekonany w Aiii tez gra Kazacha :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...