AceSkubi Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) Siemano. Zaprojektowałem sobie zaproszenie na 18 w formie biletu do kina :D Ale chciałbym od góry i od dołu nalożyc takie pasek podobny to tasmy filmowej albo cos podobnego zwiazanego z filmem :D Wiecie na pewno o co mi chodzi :) Tylko ze nigdzie nie moge znaleśc tego wzorku :/ Wspomogłby mnie ktos ? :D http://img.epuls.pl/images/extended_person...ymbol_movie.gif cos poodbnego :D tylko duzo wieksze :D dluzsze i szersze :) A druga sprawa. W miejsce akcji i start chcialbym zrobic cos tak jak pieczątka z poczty. W czym to moge zrobic ? Edytowane 27 Grudnia 2005 przez AceSkubi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) Wytnij ten kadr po prawej stronie kilka razy później posklejaj w Paincie :) i masz długi kadr. Edytowane 27 Grudnia 2005 przez durek5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 okej dzieki :) a cos ciemniejszego sie nie znajdzie ? bo zaproszenai beda drukowane na czarno biało ;/ wiec to moze slabo wygladac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Może BYĆ ?? Niemusisz dziękować :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 okej ;d a zdjecie jakiejs kasety :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 wszystko znajdziesz w wyszukiwarce grafiki google a proste rysunki typu film możesz zrobić sam w paincie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fox13 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 AceSkubi troche robie w photoshopie chcesz to Ci coś tam pomoge ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Ooo fox13 jakbys mi podał maila to wysle Ci to co spłodziłem sam :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...