bartez91 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 witojcie ! :) mam 2X512MB Geila CL2,5 i chyba to one strasznie mnie hamują w o/c procesora. mam: dfi lan party sli-dr athlona 3000+ 64 venice s939 (podkrecilem tylko na 1980MHz, więcej to idą bluescreeny na windzie przy starcie) 2X512 geil cl 2,5 tyle udaje mi się wycisnąć: nie wiem co jest. może coś nie umiem kręcić moze cos. jezeli nie umiem to proszę kogoś o pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Tak to ram, ja to te niebieskie geile to szajs... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 no pewnie tak... ustaw dzielnik pamięci na 166 i zobacz na ile poleci wyżej.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez91 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 @arczi zrobilem tak jak mowiles podkrecilem powyzej 2000. odpalilem prime95 i 10 sek nie przetrzymal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Może procek ci sie już skończył :D bywały takie serie. Zresztą trzeba kombinować. Miałem kiedyś takie pamięci ram na których nawet z dzielnikiem 1/2 prodcek nie chciał się kręcić, różnie to bywa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salaciarz Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Może procek ci sie już skończył bywały takie serie. Zresztą trzeba kombinować. Miałem kiedyś takie pamięci ram na których nawet z dzielnikiem 1/2 prodcek nie chciał się kręcić, różnie to bywa Vide Kingstony 2x512 CL3. całe 202 MHz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Dałeś mu większe napięcie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez91 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 tak... 1,55 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zmniejszyłeś htt, ustaw z x4 na x3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez91 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zmniejszalem nawet do 2,5 i kicha. pamieci ustawialem na 100MHz i kicha:( co jest przyczyna ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 ja stawiiam na proca, bo jezeli zmniejszales dzielniki pamieci , zwiekszales V proca , i dalej lipa, to musi byc procesor, jak masz mozliwosc , to moze pozycz od kogos i sprubuj jak by chodzil inny na twoim PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez91 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 zmienie proca, kupie nowego venice, zmienie ram i zmienie plyte glowna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...