Bieniol Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Witam.... Zbliża sięnowy rok i trzeba już zadbać o życzenia - jednak to nie mają być zwykłe życzenia ;) Chodzi mi o zyczenia w języku niemieckim (z humorem rzecz jasna - te które znalazłem to takie "sztywne" są)... Nie chodzi mi tu główne o linki do stron (chociaż te też się przydadzą) ;) Z góry dzięki za pomoc ;) Pozdrawiam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 alles gutes uber alles :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Alles gute im neuen Jahr. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 eee.... 1.Audi porshe Jaaaa Beemwe 2.Wir haben deinen Wagen ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniol Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 A znacie jakieś dłuższe ?? Wierszyki i tym podobne ;) ?? Bo takie to ja znam (umiem wymyśleć)... Ale dzięki za pomoc jak na razie ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 hmm, moze tak: Viel gesundheit, geld und viele glucklische Tage in neues Jahr 2006 wunscht.... Posklejaj cos z wypowiedzi w tym topicu to wyjdzie ci cos dluzszgo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniol Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Hmmm.... jakby się to posklejało, to wyszłoby nie wiadomo co ;) Ale trudno się mówi :( A znacie może życzenia w jeszcze innych językach ?? (rosyjski, angielski, francuski) ;) Byłbym bardzo wdzięczny ;) Pozdrawiam i: Alles gute im neuen Jahr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Umgebe umbe nubebe daliumbe , umbeubme gumgebe magumbembwe mmbwe :>> to w narzeczu Dolnej Wolty tylko zapis fonteyczny (ale nie transkryptcja bo tej nie znam choc jezykow ucze sie 10 lat) bo nasze forum nie obsluguje ich czcionki :) Sorki ale mam zly humor wiec pisze glupoty , pewnie te % ktore dostane mi zaszkodzily ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniol Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Dzięki wielkie za pomoc ;) Dla tych, którzy rózwnież potrzebują takiego czegoś, to znalazłem: http://www.kosciol.pl/article.php/20041222121138669 Tu są życzenia świąteczne i noworoczne w różnych językach ;) Miłego czytania i jeszcze raz dzięki za pomoc ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...