Derek Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Jakie macie pingi na łaczach radiowych? Bo u mnie to koszmar. I czy wgoule da rade grać online na radjówkach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Jakie macie pingi na łaczach radiowych? Bo u mnie to koszmar. I czy wgoule da rade grać online na radjówkach? Jak jeszcze miałem "radiówke" to cieszyły mnie pingi 80-120, normlanie koszmar, jeszcze jak śnieg padał albo coś to nawet strony się nie otwierały, nie mówiąc już o grze on-line. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian.K. Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Ja mam radiówkę i pingi są zazwyczaj rzędu 2-5 ms. Jak pada śnieg do 10ms. Czasem jednak (jak łącza są przeciążone) przerywa dostarczanie pakietów na kilka sekund i www staje się uciążliwe. U mnie jednak jest dość słaby sygnał bo na drodze do przekaźnika stają mi przewody elektryczne :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Przecież to wszystko jest uzależnione od sygnału, Twojego położenia. Żadnej z odpowiedzi nie powinieneś brać po uwage z racji tego, że wszędzie może być ianczej. Jedynie napsize, że NIERAZ da się grać! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Ja mam pingi po 999 100% sygnał z http leci po 300kb/s Więc o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snow131 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Radiówki juz takie są... Jakiś czas temu dostałem na test radiówke. Nadajnik zamontowany w lini prostej 500m od mojego domu, żadnych drzew nic, piekna słoneczna pogoda a mimo to nie dało sie nigdzie grac...W sieci która docelowo miała mieć 200użytkowników były zaledwie 4 osoby w tym ja:) Odrazu odłączyłem to [ciach!]o i podpiołem neo:) Wtedy dopiero doceniłem jakość łącza tpsa:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juur Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 nie polecam nikomu lacza radiowego mialem rok :angry: wlasnie przechodze na dialog dsl 1mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezz23 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Tak to jest jak sie znajdzie kilku cwaniaczkow co chca zrobic interes klijetow nałapac a potem wala w gumki. Ja sie dba o siec to radiowki lepiej chodza od kabla.Tylko trzeba miec troszke w glowie.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...