okson Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Witam właśnie zamówiłęm nowy komputer i prosiłbym żeby ktoś mi powiedział czy na tym komputerze zadziałają mi najnowsze gry np.cod2,fifa 06,Q4itp.Komputer który zamówiłęm to: Sempron 3000 socket 754 64bit Płyta Gigabyte GA-K8NE karta geforce 6600 128 gigabyte pamięć 512ram geil dysk 80 samsunga SATA zasilacz logic 350W Za jakiś czas dokupie pamięć ram i będe miał 1GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fAzA555 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 1 gb ramu i masz dobry sprzecik, beda dzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okson Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Jak tak mówisz bo pytałem się wielu osób i wszyscy doradzali mi żebym nie brał semprona tylko athlona 3000 bo jest o wiele wydajniejszy w grach tylko że on jest o wiele droższy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Interesu nie zrobiłeś, trzeba było przyjść zanim to kupiłeś, a zasilacz nie wiem czy przeżyje ten sprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 @okson Jak dokupisz dodatkowe 512MB ramu, podkrcisz karte graficzna i procesor to gry beda w miare dobrze smigac. No i ten zasilacz to lipa straszna jest wiec jak najszybciej powinienes sie go pozbyc i kupic cos dobrego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okson Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Myślałęm że na ten zasilacz można spokojnie zostawić w kompie kupiłem go razem z obudową logic .Mam jeszcze takie pytanie jak narazie nie wymienie zasilacza to mam nadzieje że komp mi nie siądzie co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HyperT Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) Myślałęm że na ten zasilacz można spokojnie zostawić w kompie kupiłem go razem z obudową logic .Mam jeszcze takie pytanie jak narazie nie wymienie zasilacza to mam nadzieje że komp mi nie siądzie co?Narazie Ci pociagnie ale lepiej nie @ na nim bo moze byc :mur: a wtedy nowe mobo itd wiec dozbieraj i kup jakiegos pożadnego szefa czy Topower wkażdym bądz razie cos pożadnegoi minimum 400W :) Edytowane 28 Grudnia 2005 przez HyperT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okson Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 A czy na tym kompie można wykonywać wiele operacji naraz np.słuchac muzyki przeglądać strony internetowe klikać na gg? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 pewnie, tak chyba można robić już od czasów PII ;P o ile ten zasilacz Ci przeżyje podczas pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btn Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 pewnie, tak chyba można robić już od czasów PII ;P o ile ten zasilacz Ci przeżyje podczas pracy. Tylko że na tym PII o płynnej pracy z powłączanymi gg/tlenami, stronami, winampie i innymi dzis już "niezbędnymi" procesami można zapomnieć:] Znam to z własnego doświadczenia :) To tak jako off. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Kup delte 350W, lub fortrona 400W... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okson Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Dlaczego wszyscy się czepnęli mojego zasilacza.W sklepie mówili mi jak kupowałem że ten zasilacz nie jest jakiś super ale z kompem nie powinno się nic stać.Myśle że pomęcze się z nim jakiś rok a pużniej go wymienie na jakiś lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Ja bym nie ryzykował z czekaniem rok na nowy zasilacz. Po prostu szkoda kompa. Za 90 zł na allegro masz fortrona 400W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okson Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Ostatni poszedł mi zasilacz w moim starym kompie to był jakiś 230W i kupiłem właśnie tego logica bo dzisiaj mam dostać tego semprona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HyperT Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Ostatni poszedł mi zasilacz w moim starym kompie to był jakiś 230W i kupiłem właśnie tego logica bo dzisiaj mam dostać tego semprona.To rób jak uważasz ale później nie pisz ze Ci cos nie działa albo co mogło sie stac. Każdy kto wie czym moze sie skończyc tak zabawa mówił Ci zebys zmienił ale ty uważasz ze wiesz lepiej to wiec co sie pytasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okson Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 No dobra to zmienie zasilacz na jakiś lepszy.Ale jak się z nim pomęcze z pół roku to się z nim nic chyba nie stanie.Kupie jakiś dobry zasilacz do 100zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 No dobra to zmienie zasilacz na jakiś lepszy.Ale jak się z nim pomęcze z pół roku to się z nim nic chyba nie stanie.Kupie jakiś dobry zasilacz do 100zł? Ja bym nie ryzykował z czekaniem rok na nowy zasilacz. Po prostu szkoda kompa. Za 90 zł na allegro masz fortrona 400W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...