Skocz do zawartości
okson

Zamówiłem Taki Komputer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam właśnie zamówiłęm nowy komputer i prosiłbym żeby ktoś mi powiedział czy na tym komputerze zadziałają mi najnowsze gry np.cod2,fifa 06,Q4itp.Komputer który zamówiłęm to:

Sempron 3000 socket 754 64bit

Płyta Gigabyte GA-K8NE

karta geforce 6600 128 gigabyte

pamięć 512ram geil

dysk 80 samsunga SATA

zasilacz logic 350W

Za jakiś czas dokupie pamięć ram i będe miał 1GB.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@okson

Jak dokupisz dodatkowe 512MB ramu, podkrcisz karte graficzna i procesor to gry beda w miare dobrze smigac. No i ten zasilacz to lipa straszna jest wiec jak najszybciej powinienes sie go pozbyc i kupic cos dobrego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałęm że na ten zasilacz można spokojnie zostawić w kompie kupiłem go razem z obudową logic .Mam jeszcze takie pytanie jak narazie nie wymienie zasilacza to mam nadzieje że komp mi nie siądzie co?

Narazie Ci pociagnie ale lepiej nie @ na nim bo moze byc :mur: a wtedy nowe mobo itd wiec dozbieraj i kup jakiegos pożadnego szefa czy Topower wkażdym bądz razie cos pożadnegoi minimum 400W

:)

Edytowane przez HyperT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie, tak chyba można robić już od czasów PII ;P

o ile ten zasilacz Ci przeżyje podczas pracy.

Tylko że na tym PII o płynnej pracy z powłączanymi gg/tlenami, stronami, winampie i innymi dzis już "niezbędnymi" procesami można zapomnieć:] Znam to z własnego doświadczenia :) To tak jako off.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego wszyscy się czepnęli mojego zasilacza.W sklepie mówili mi jak kupowałem że ten zasilacz nie jest jakiś super ale z kompem nie powinno się nic stać.Myśle że pomęcze się z nim jakiś rok a pużniej go wymienie na jakiś lepszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatni poszedł mi zasilacz w moim starym kompie to był jakiś 230W i kupiłem właśnie tego logica bo dzisiaj mam dostać tego semprona.

To rób jak uważasz ale później nie pisz ze Ci cos nie działa albo co mogło sie stac. Każdy kto wie czym moze sie skończyc tak zabawa mówił Ci zebys zmienił ale ty uważasz ze wiesz lepiej to wiec co sie pytasz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra to zmienie zasilacz na jakiś lepszy.Ale jak się z nim pomęcze z pół roku to się z nim nic chyba nie stanie.Kupie jakiś dobry zasilacz do 100zł?

Ja bym nie ryzykował z czekaniem rok na nowy zasilacz. Po prostu szkoda kompa. Za 90 zł na allegro masz fortrona 400W.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi