pagolik Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) Mam od hmm 2-3 miesiecy LCD Samsunga SyncMaster 713BM... wszystko caly czas bylo ok, ale dzisiaj zauwazylem dziwne cos, a mianowicie kilka "wybrzuszen" na matrycy. Jak sie nawet leciutko przejedzie palcem po tej kropeczce to ja czuc... Nie mam pojecia co to jest, skad to sie wzielo i co z tym fantem zrobic.. Monitor jes nowy, kupiony ze sklepu, nieuzywany.. moze wie ktos co sie stalo i jak sie tego pozbyc ? Oddac do serwisu na gwarancje ? dziekuje z gory za odpowiedzi, pozdrawiam. Edytowane 27 Grudnia 2005 przez pagolik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Może brud? Nikt Ci tego nie uzna na gwarancji. Musisz przyzwyczaić się do tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 moze jak pomasujesz delikatnie to przejdzie? (pomaga to czasem kiedy jest ewidentna różnica w jasności podświetlania matrycy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...