lookout Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Jaka temperature powienien miec w/w procek (1.7) na boxowym coolerze (pasta srebrna Titan) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Ja osobiscie posiadalem 1800 Celerona, zmienilem na Tualatina... duuuuuuuuzo lepiej mi chodzi, ale przejde do tematu, poszedl mi na 2000mhz i mialem tez z boxowym coolerkiem i pasta titan i TEZ na P4S5A :D Mialem wtedy na nim temp. 36stopni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 zawsze to chialem wkleic :lol: 8) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Ja osobiscie posiadalem 1800 Celerona, zmienilem na Tualatina... duuuuuuuuzo lepiej mi chodzi, ale przejde do tematu, poszedl mi na 2000mhz i mialem tez z boxowym coolerkiem i pasta titan i TEZ na P4S5A :D Mialem wtedy na nim temp. 36stopni. Wiem ze Tualatin lepiej chodzi ale po co sie cofac z socketem ? Ja za nie dlugo zmieniam na p4 , cel. jest tylko przejsciem.... 36 st ... kufa ja mam 48 cos jest nie tak. A co do 'szukaj' to szukalem, nie bylo nic , a jesli tak to prosze o link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...