gean'a'torre Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 karta graficzna dziewczyny, myślałem że to s video na szybko i taki kabel kupiłem, ale to coś innego, ktoś z was wie gdzie mogę dokupić przejściówke i jak się taki format nazywa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 ale to jest s-video.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Nie nie jest to s-video. A co do przejściówki powinna być razem z grafiką. Miałem ten sam problem (jak miałem 2mx400) :D kupiłek kiedyś kabel s-video, prubuję go wcisną a tu lipa :D:D:D nie wchodzi. Ale przejściowka była w pudełku :):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gean'a'torre Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 ale to jest s-video.... hehehe, widzisz, dokładnie tak samo miałem, ale teraz jak patrze to bardziej wygląda na ps2 :D problem w tym że ja tej przejściówki nie mam. na allegro nie znalazłem nic ma może ktoś zbędny taki kabelek? ja wogóle się to nazywa, na stronach nvidii tez lipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gean'a'torre Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) heheheh tylu ekspertów a nikt nie skojarzył ;] właśnie skumałem, to normalne ps/2 pytanie brzmi czy to wogóle tv-out? Edytowane 28 Grudnia 2005 przez gean'a'torre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Parówkowy_Skrytożerca Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 s-video występuje w w 2 albo 3 rodzajach - 5,7 i 9 pinowej chyba :) tak mi sie zdaje :) może to forma jednej z tych nietypowych odmian s-video? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedzel2345 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 heheheh tylu ekspertów a nikt nie skojarzył ;] właśnie skumałem, to normalne ps/2 pytanie brzmi czy to wogóle tv-out? proponuje wziąć starą myszke i wtyk RCA zrób tak jak na rysunku i powinno chodzić :D chyba że boisz się o sprzęt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Ja w GF4 MX440 też to miałem tylko że pasował zwykły kabel s-video. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) Ja mam chyba taki kabelek od GF2MX Winfasta jak będę w domu to sprawdzę i dam znać. Edytowane 29 Grudnia 2005 przez Leonidas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gean'a'torre Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 chyba że boisz się o sprzęt :) stracic warty 3,5k pln lcd 28' samsunga kombinując z kabelkami :D znalazłem już rozwiązanie, geforce fx 5700 i wszystko śmiga, dziękuje za pomoc, mam nadzieje że komuś się kiedyś jeszcze przyda ten temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedzel2345 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 :) stracic warty 3,5k pln lcd 28' samsunga kombinując z kabelkami :D znalazłem już rozwiązanie, geforce fx 5700 i wszystko śmiga, dziękuje za pomoc, mam nadzieje że komuś się kiedyś jeszcze przyda ten temat a możesz dla mnie sprawdzić czy ten kabelek zgadza się z moim schematem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...