luks__pl Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Coś widzę same tematy o laptopach, nikt tu nie ma palmptopa :> ? Poszukuje fajnych gier na mojego mda2, na razie najlepsza jaką mam to Tomb Raider, gra niczym, nawet grafiką nie odbiega od wersji na PC :) Może wy znacie jakieś równie dobrze wykonane tytuły na kieszonkowego pc'ta :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samedi Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Wejdz i poczytaj sobie na pdaclub.pl. A co ja polecam to posrt warcrafta2 i transport tycon i gry z pdamill. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 arvale jets dobrym rpg.. monopoly, duzo jest gier. Szukaj na pocketgear.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...