Bemben Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Hej. Kupiłem właśnie takiego procka i słyszałem o nim różne rzeczy. np. 1)że jest tak samo wydajny jak P43,2Ghz. Czy to prawda? 2) że jest na Venice! Czy to prawda? Jak byscie mogli to odpiszecie i zapodajcie jakiegos linka abym sobie coś o tym poczytał :] WIEM www.google.pl ale tam nic nieznalazłem. :P Pozdrawiam i prosze o odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 WIEM www.google.pl ale tam nic nieznalazłem. :P :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Ja p...le, czy nie widziales tego, to jeden z pierwszych topicow od góry... :-/ Czytaj do woli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...