ArmaGedoN Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) Cześć wszystkim, Mam łąncze: Astercity 1mbit i prywatne IP Oraz router: D-link DI-604 Problem: nie moge zakladac serwerow tak zeby byly widziane z netu oraz dolanczac do gier np 2/2 - chyba poblokowane porty.. a jak juz dolancze to rozlancza z 1-2 uzytkownikami, w kazdym razie moge byc polancznony max z 1 osoba Slyszałem ze dzieki routerowi mozna tak to skonfigurowac abym byl widziany z netu lub mogl chociaz zakladac servery na danych portach Pozdrawiam Edytowane 27 Grudnia 2005 przez ArmaGedoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodpod Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 zakładka virtual server Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 zapomnij o grze 2v2 na tym routerze ten typ tak ma zadne ustawienia nie pomoga nawet na DMZ :(((((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 ...Mam ... prywatne IP... prywatny IP = "nierutowalny" IP wiec nawet ustawienie w zakladce Virtual Server nie pozwoli postawic serwera widocznego poza siecia Aster, bez ustawienia serwer widoczny tylko w Twoim LANie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...