GoLoT Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Witam! jestem nowy na tym forum wiec wybaczcie jesli wlazlem w nie ten dzial i napisalem cos nie tak, ale przeczytalem regulamin i wydaje mi sie ze dobrze napisalem swoj pierwszy topic :) Jesli jednak cos jest nie tak nie wstawiajcie od razu bana/warna tylko napiszcie na PW to poprawie albo sami (moderatorzy) poprawcie :P moj sprzet: athlon 2500xp+, 512mb ddr, seagate 80gb, nagrywarka cd-rw LG, fdd, radek 9200se, zasilacz 300W, troche diod i katoda zamierzam dokupic/zmienic: radek X800Xt / x800pro nagrywara DVD liteon z light scribe jeszcze wiecej diod, katode i moze neon :P no i zasilacz nowy :P tylko wlasnie jaki??? mysle ze starczy 350W ale wole sie upewnic bo jakby przy nowej grafie mial mi pasc to wole troche doplacic i sie nie martwic :) moje typy to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78561723http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77635038http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78754610 czekam na szybkie odp bo chcialbym go kupic jeszcze przed sylwkiem... :) pzdr i dzieki za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sensej17 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Chieftec 350W albo 420W albo tagan 380w napewno ci stykna ;] pozdro ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) może enerek od zenfista ? 130zł, 26A na 12v.. zapomnikałem,, fortron 400w, taniej i pewnie da rade wiecej jakie 300w masz w tej chwili? Edytowane 28 Grudnia 2005 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLoT Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) teraz mam starego linkworlda co wyje jak kombajn na polu :/ na tagana jakos nie za bardzo mnie stac... a co myslicie o NeoTEC X3800? albo http://www.proline.pl/shop.php?prodid=NEOTEC+MAXIMUS+380Wpo namysle doszlem do wniosku ze lepiej troche doplacic :P moge dolozyc i mysle ze do 250zl cos uda mi sie kupic :) Edytowane 28 Grudnia 2005 przez GoLoT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HyperT Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 teraz mam starego linkworlda co wyje jak kombajn na polu :/ na tagana jakos nie za bardzo mnie stac... a co myslicie o NeoTEC X3800? albo http://www.proline.pl/shop.php?prodid=NEOTEC+MAXIMUS+380Wpo namysle doszlem do wniosku ze lepiej troche doplacic :P moge dolozyc i mysle ze do 250zl cos uda mi sie kupic :)Jakos nie przemawia do mnie ten NeoTEC X3800 :sad: A nie lepiej kupic jakiegos szefa 450W i zmiescisz w tych samych pieniadzach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Po co wydawać tyle kasy, jeżeli do 100zł można mieć Fortona 400W. Albo Delta lub Forton 350W za 40-60zł. Wszystko bywa na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizner5 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Ja Ci polecam NeoTEC Maximus 380W napewno da sobie spokojnie z nawiązka rade. Zreszta popatrz na testy tego zasilacza:) Wygrał w jakims tescie z systemem SLI (dwie karty) i bez problemu pociagnal to:) Za mniejsza kase masz jeszcze HuntKey HK-350AP rowniez znakomity zasilacz z aktywnym PFC i w dodatku podobnie jak NeoTEC jest bardzo cichy :-) HyntKey ma 350W wedlug producenta ale spokojnie mozna go zakwalifikowac jako zasilacz 400W poniewaz posiada duze rezerwy mocy:) Podsumowujac do 250 zł bierz NeoTECA Maximus 380W a za mniejsza cene HyntKey. Oba z pewnościa poradzą sobie z Twoim configiem :-) P.S. w Proline są obecnie dosyć niskie ceny www.proline.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 jak chcesz 380 neoteka to może zainteresuje cie 420 ? sprzedaje mojego, stan idealny a będzie dużo taniej niz nowa 380tka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizner5 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) jak chcesz 380 neoteka to może zainteresuje cie 420 ? sprzedaje mojego, stan idealny a będzie dużo taniej niz nowa 380tka Napisz mi na PW ile byś chciał z niego i dlaczego tak dobry zasilacz sprzedajesz :)I czy jest to V4202 czy MAXIMUS 420W a moze jakis inny model ? Edytowane 28 Grudnia 2005 przez wizner5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...