estobar Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Witam. Mam taki sprzecik latop ibm, karte pcmia 3com. Problem w tym że chce zmienic adres mac aby miec internet i nie wiem jak to zrobic pod systemem 98. Od razu mowie ze pod zaawansowanymi wlasniwosciami nie mam zakladki adres sieciowy tak jak to jest pod xp.Jeżeli ktos wie to prosze o pomoc z gory dzieki..JArek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harrier69 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Witam. To powinno Ci pomoc. http://www.elektroda.pl/rtvforum/kb.php?mode=article&k=16 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieq Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Ja pod XP użyłem programu MacMakeUp (free), zobacz czy pod 98 pójdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harrier69 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Ja pod XP użyłem programu MacMakeUp (free), zobacz czy pod 98 pójdzie. Ja osobiscie przez jakis czas tez uzywalem MacMakeUp i bylem z niego zadowolony co prawda w liscie kart nie widzial zwyklej sieciowki ale to mi nie przeszkadzalo bo zmienialem MAC radiowki, ale jezeli karta nie ma fabrycznych sterownikow umozliwiajacych zmiane MAC'a to MackMakeUp duzo tu nie pomoze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
estobar Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Dzieki za pomoc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...