qwaczorek Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Czesc wszystkim :) Mam dosc glupi problem poniewaz mam wmontowany zasilacz [ma juz troche czasu] i calkiem nowy sprzet w kompie. Chce sie zabrac za jako-taka modernizacje w kompie i tu jest moj problem. Nie wiem jaki zasilacz mam w kompie ! Sciagnalem sobie aide, ale nie moge w niej znalesc inf na temat zasilacza [o ile takowa istnieje]. Wiec moja prosba brzmi: czy jest jakis program ktory pokaze mi tą informacje ?? Pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btn Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zdejmij obudowe. na wierzchu zasilacza powinna być naklejka z informacjami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Nie ma takiego programu. Dane zasilacza znajdują się na naklejce znamionowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 A po co ci dane zasilacza? Kupujesz nowy i bedzie pasować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...