Skocz do zawartości
Zeumistotelezzzz

Geforce 6800gs Czy Jest To Dobry Wybór?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanko zastanawiam sie nad kupnem Geforca 6800Gs czy jest to dobry pomysł?????????? I czy bedzie on chodził na płycie FIC AU13 (nForce2) bo niestety na nową płyte nie mam pieniędzy <_<

Jaka płyte najlepiej kupic pod te karte moge przeznaczyć góra 400zł a i tak będzie trudno uzbierać :(

Edytowane przez Zeumistotelezzzz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam pytanko zastanawiam sie nad kupnem Geforca 6800Gs czy jest to dobry pomysł?????????? I czy bedzie on chodził na płycie FIC AU13 (nForce2) bo niestety na nową płyte nie mam pieniędzy <_<

Jaka płyte najlepiej kupic pod te karte moge przeznaczyć góra 400zł a i tak będzie trudno uzbierać :(

Witka

Jeśli nie masz kaski to najlepszym wyjściem bedzie płytka taka jak moja Biostar TForce4.

To jest płytka, którą biostar zaczął produkować w nowo wybudowanej (niedawno) fabryce w celu produkcji płyt do O/C. POLECAM bo warto.

Poniżej masz linke do sklepu gdzie możesz je kupić, jeśli nie będą mieli to napisz mi na priv i ci podam inny w którym ja kupiłem w Warszawie.

Biostar TForce4 SKLEP

Pamiętaj jednak, że się jeśli ją kupisz to się przesiadasz na PCI-Express !!!

Edytowane przez watsup

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6800GS na AGP nie jest dobrym wyborem, ponieważ jest produkowane na nv40, więć o O/C można zapomnieć.

Uważam, że lepszym rozwiązaniem jest kupno x800GTO.

Da się go ładnie podkręcić, przy zegarach 550/550 ma wydajność większą niż 6800GT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi