Zeumistotelezzzz Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) Witam Mam pytanko zastanawiam sie nad kupnem Geforca 6800Gs czy jest to dobry pomysł?????????? I czy bedzie on chodził na płycie FIC AU13 (nForce2) bo niestety na nową płyte nie mam pieniędzy <_< Jaka płyte najlepiej kupic pod te karte moge przeznaczyć góra 400zł a i tak będzie trudno uzbierać :( Edytowane 28 Grudnia 2005 przez Zeumistotelezzzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 co do plyty nie mam pojecia czy bedzie dzialac ale wybor jest bardzo dobry.Sam go niedawno zamowielm i czekam,czekam i sie doczekac niemoge!W tej kategorii cenowej nie ma lepszego wyboru:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel_ Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Wybór bardzo dobry. A płyty ja też niestety nie kojarze. Sprawdź na stronie producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Ja mam tego FICa i on przeciez jest na AGP, a z tego co wiem to 6800GS jest na PCIex. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 a słyszałeś o 6800gs na agp? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel_ Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Jeszcze nie ma na agp. Może dopiero w przyszłym roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watsup Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) Witam Mam pytanko zastanawiam sie nad kupnem Geforca 6800Gs czy jest to dobry pomysł?????????? I czy bedzie on chodził na płycie FIC AU13 (nForce2) bo niestety na nową płyte nie mam pieniędzy <_< Jaka płyte najlepiej kupic pod te karte moge przeznaczyć góra 400zł a i tak będzie trudno uzbierać :( Witka Jeśli nie masz kaski to najlepszym wyjściem bedzie płytka taka jak moja Biostar TForce4. To jest płytka, którą biostar zaczął produkować w nowo wybudowanej (niedawno) fabryce w celu produkcji płyt do O/C. POLECAM bo warto. Poniżej masz linke do sklepu gdzie możesz je kupić, jeśli nie będą mieli to napisz mi na priv i ci podam inny w którym ja kupiłem w Warszawie. Biostar TForce4 SKLEP Pamiętaj jednak, że się jeśli ją kupisz to się przesiadasz na PCI-Express !!! Edytowane 7 Stycznia 2006 przez watsup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 6800GS na AGP nie jest dobrym wyborem, ponieważ jest produkowane na nv40, więć o O/C można zapomnieć. Uważam, że lepszym rozwiązaniem jest kupno x800GTO. Da się go ładnie podkręcić, przy zegarach 550/550 ma wydajność większą niż 6800GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 w tej chwili to najlepszym wyborem w cenie ~ 900 na AGP będzie chyba GTO modowany na 16 potoków i taki bym polecał:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...