Skocz do zawartości
Mr.Francis

Kabel (monitor - Telewizor)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam taki problem. Wiem, że jest taki kabel, który podłącza się do kompa(chyba do karty graficznej) i do telewizora(Ja mam złączę 'Euro' w telewizorze i na kablówke wejście) - i na telewiozrze widać cały ekran komputera i co robisz na nim. Np. Ja sobie oglądam jakiś film to jest obraz na monitorze w kompie i na monitorze w telewizorze. Nie wiem jak taki kabel się nazywa i w jakiej będzie cenie.(Przypominam, że w telewizorze mam złącze 'euro' i złącze na kablówkę, więcej w nim złącz nie ma oprucz na podłączenie słuchawek). Czekam na odpowiedzi osób, które miały już taki coś zamontowane albo znają to...

Pozdrawiam

Edytowane przez Mr.Francis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od strony telewizora Euro a od strony kartyu zapewnie S-Video bo nic na ten temat nie piszesz. A więc zaskoczę Co\ię - nikt nie był do tej pory na tyle przenikliwy aby nadać temu kablowi jakąś szczegółną nazwę i zazwyczaj po prostu się mówi że się potrzebuje kabla S-Video - Euro do przesyłania sygnału z karty telewizyjnej do telewizora. Sprzedawca jeśli cos takiego ma to będzie wiedzieć o co chodzi. Jeśli nie wie ito i tak nie ma sensyu mu tłumaczyć bo tego nie ma. Proste nie?!? Cena - zależy od długości. Ale myślę, że za kabel 5m mniej jak 30zł to chyba nie zapłacisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi