Mr.Francis Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) Witam. Mam taki problem. Wiem, że jest taki kabel, który podłącza się do kompa(chyba do karty graficznej) i do telewizora(Ja mam złączę 'Euro' w telewizorze i na kablówke wejście) - i na telewiozrze widać cały ekran komputera i co robisz na nim. Np. Ja sobie oglądam jakiś film to jest obraz na monitorze w kompie i na monitorze w telewizorze. Nie wiem jak taki kabel się nazywa i w jakiej będzie cenie.(Przypominam, że w telewizorze mam złącze 'euro' i złącze na kablówkę, więcej w nim złącz nie ma oprucz na podłączenie słuchawek). Czekam na odpowiedzi osób, które miały już taki coś zamontowane albo znają to... Pozdrawiam Edytowane 28 Grudnia 2005 przez Mr.Francis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Od strony telewizora Euro a od strony kartyu zapewnie S-Video bo nic na ten temat nie piszesz. A więc zaskoczę Co\ię - nikt nie był do tej pory na tyle przenikliwy aby nadać temu kablowi jakąś szczegółną nazwę i zazwyczaj po prostu się mówi że się potrzebuje kabla S-Video - Euro do przesyłania sygnału z karty telewizyjnej do telewizora. Sprzedawca jeśli cos takiego ma to będzie wiedzieć o co chodzi. Jeśli nie wie ito i tak nie ma sensyu mu tłumaczyć bo tego nie ma. Proste nie?!? Cena - zależy od długości. Ale myślę, że za kabel 5m mniej jak 30zł to chyba nie zapłacisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 ale jakie masz zlacze na karcie - composite = chinch - S-Video - ilo pinowe 4 czy 7 - ViVo w 1 przypadku zwykly kabel EURO <-> chinche w 2 przypadku np http://allegro.pl/show_item.php?item=78431107 lub http://allegro.pl/show_item.php?item=78686817 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liberty666 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) Noob question :P. Można w jakiś sposób za pomocą takiego kabla, jak w drugim przypadku, zgrać sygnał video z TV na komputer? Z góry dzięki, za pewno negatywną odpowiedź ;D. Edytowane 4 Stycznia 2006 przez Liberty666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...