mieciu300 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Jakiś czas temu kupiłem R9800SE z TuneremTV. No ale dopiero teraz podłączyłem satelite ale jeden szkopuł, niemam pojęcia w czym to mam oglądać... Pomocy...!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 a nie było dołączonego na cd jakiegoś programu do odbioru tv? - pewnie był tylko nie chciało ci się poszukać. tutaj masz topic o radkach 9800 se - może cośtam znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciu300 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 jak ja kupowałęm tego radka to niemiałem z nim płytki bo on był przechodzony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Musisz sobie sciagnac sterowniki do tunera WDM DRIVERS Pozniej sciagnac Ati Multimedia Center np. ze strony https://support.ati.com i zainstalowac TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciu300 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 wielkie dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Jak masz pilota do karty to do jego obslugi jeszcze Ati Remote Wonder trzeba sciagnac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciu300 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 ok zrobiłem jak mi napisałeś. ściągnołem te sterowniki i zainstalowałem ale co dalej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) Jak zainstalowales Ati Multimedia Center i wybrales TV to teraz odpalasz ten programik i wyszukujesz programow ;) Otworzy Ci sie konfigurator i tam ustawiasz rodzaj polaczenia kablowa/antena itd. Edytowane 28 Grudnia 2005 przez Rafael Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciu300 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 a jak wybrać ten TV?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Jak zainstalowales TV z Ati Multimedia Center to bedzie on w start menu--->programy--->ATI Multimedia Center--->TV A tak wyglada sciezka dostepu C:\Program Files\ATI Multimedia\main\ATIMMC.exe Tutaj masz wszystko opisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciu300 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Ok więc sprawa wygląda tak... zainstalowałem to co miałem i wywala i take coć. przy włączaniu TV: "Language Resources file was not Found: C:\Program Filles\ATI Multimedia\tv\tvds???.RSC:, a przy włączeniu jakich kolwiek innych wyskakuje: "Unable to load language resorces. Please re-instal the software. Pleyer will exit." Ja z tego rozumiem tylko tyle że niema jakiegoś pliku językowego, a co wy na to?? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciu300 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Jeżeli ktoś ma orginalną płytke ze sterownikami do Radeona 9800SE to prosze soe odezwać na gg: 3605766 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...