Majkel_ Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) Mam pytanie z serii ' zapytaj zanim kupisz, aby nie żałować '. Czy do zestawi DFI LP ultra-d i opterona 144. Oczywiscie chce to kręcić. Czy wystarczy zaislacz Huntkeya HK-350AP ? Czy będą tu jakieś problemy? Chyba, że coś lepszego polecicie w podobnej cenie. Czy może lepiej kupić HK-400AP? I tak przy okazji, jaką obudowę byście poradzili do tego zestawiku Aby była stylowa. Nie musi mieć żadnych światełek itp... Czy wie ktoś gdzie mogę kupić OPTERONA 144 (939) poza allegro. Interesuje mnie jakiś sklep internetowy albo sklep w Warszawie, gdzie to dostane? No i cena też ma znaczenie ofcoz. Edytowane 28 Grudnia 2005 przez Majkel_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 gadaj z tym panem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel_ Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Do ilu można srednio podkrecic venica 3200+? Bo jesli nie uda mi sie kupic opterona to planuje zakupic cos takiego. Warto? Chodzi mi o takiego ktorego kupie w sklepie a nie selecta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 @Majkel krecenie to loteria kazdy procek inaczej sie kreci!! Wiec nikt ci niepowie tak dokladnie ile srednio mozna podkrecic jeden poleci 2700Mhz a drugi ledwo 2200Mhz to loteria i my to lubimy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 wszystko będzie ok sam mam ten zasilacz i jest spoko a jego realna moc to 400W.Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...