-=drake=- Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Witam, mam dwie kostki po 256 mb pc 2700 kostki dosc dobrze sie podkrecaja bo na pc 3200 chodza stabilnie lecz gdy dam juz 210 zaczyna sie restartowac (blokada pci/agp wlaczona wiec to nie to) komputer dostaje restarta i znow wszystko ok na parenaście minut i znów restart i znów przy 220 tak samo parenaście minut i restart dałem timingi 3-4-4-9 i narazie wszystko chodzi... - zdałem sie na automatyke epoxa. Czy to jest wina pamięci ? (pamięci 2700 CL 2.5 chodza w singlu goodram i kingston kvr) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 to raczej pamięci, więcej już nie pójdą, i tak dużo z nioch wycisnąłeś, ew. możesz spróbować podnieśc im napięcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 napięcie 2.73 aktualnie. na 2.9 tez chodza ale to nic nie daje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...