KAMILcom Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 a wktórym z tych sklepuw kupie najprawdopodobniej albert biedronka champion lidl(jakoś tak) społem ale chyba pamitam że w społem jest sklep z pierdułkami do kuchni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 No w tych co wypisales to niewiem czy bedzie. Moze w tym sklepie z [ciach!]lkami do kuchni. Jak masz w poblizu to odwiedz Geant, Carefour czy cos takiego. Zreszta zrob wycieczke po sklepach, a gdzies znajdziesz napewno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 kupiłem pudełko od kanapek za 3,50 750ml takie żółciutkie napewno fajnie bedzie w UV kupiłem węże w ogrodniczym 10/14mm bo nie mieli 10/12 :/ ale za to zapłaciłem 5 zł za 3 metry nagrzewnica do mnie doszła dziś i super stanie nówka dosłownie kupiłem wszyskie złączki i zaciski do węży 5 i 5 złączek dałem 30 zł :/ pompke wstawiam tą 650l/h teraz przerabiam bude musze z przodu blache wyciąć i mam nadzieje że sie nie rozpiepszy aha przy okazji moduje CAŁĄ bude motywem bedzie ford Mustang :D dla tego że kocham ten samochód :D i go mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...