Gucio Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Właśnie - nowy back-ups firmy APC czy uzywany /z allegro/ smart-ups (nowe bateryjki) tez APC mam na mysli smarty od tego sprzedawcy: http://allegro.pl/my_page.php?uid=406202 te Smart`y niby lepsze - no i mocniejsze - jak myslicie, co bedzie lepsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staff Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 (edytowane) właśnie 2 dni temu przyszedł mi APC SMART 420, który kupiłem na allegro bez baterii za 60zeta i jestem zadowolony z zakupu. Myslę ze lepiej kupic używkę bez baterii i samemu ja sobie dokupic zeby miec pewność ze jest nowa. UPS-y APC to mercedesy wśród zasilaczy awaryjnych i raczej mało prawdopodobne zeby w kupionym bez baterii było coś zepsute poza baterią której i tak nie ma :)) Edytowane 7 Października 2006 przez staff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...