kloncd Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Ja wstawić do Power Pointa scieżke dzwiękową z pliku mp3 żeby grała cały czas w tle pokazu (nie wyłanczała się po każdym slajdzie) i żeby zaczeła grać automatycznie przy starcie prezentacji!! Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesi0 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 nie da sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloncd Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 do dlaczego jak odpalam prezentacje z neta to w tle leci muzyka?? to jak to jest zrobione?? no a niby dlaczego ma się nie dać. wie ktoś jak to zrobić bo wg mnie da się to zrobić tylko nie pamiętam jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesi0 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 To ściagnij sobie jakąś prezentacje z neta i zmodyfikuj ją tak żeby leciała muzyka ;-0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloncd Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 dobra ale ja potrzebuje wstawić swoją :) wiem ze można wstawić spokojnie sciężke audio ale czy da się mp3 albo chociaż mida i jak jest ktoś wstanei mi pomóc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Menu-> wstaw film -> dźwięk z pliku violla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Ja wstawić do Power Pointa scieżke dzwiękową z pliku mp3 żeby grała cały czas w tle pokazu (nie wyłanczała się po każdym slajdzie) i żeby zaczeła grać automatycznie przy starcie prezentacji!! Prosze o pomoc Do rzeczy: 1. plik mp3 można wstawić tylko w obrębie jednego slajdu 2. backgroud do całej prezentacji wstawia się poprzez Pokaz slajdów->Przejście slajdu-> Rozwija się menu "Przejście slajdu" i tam jest select "Dźwięk", w którym należy wybrać "inny dźwięk" i podać ścieżkę do pliku, oraz zaznaczyć "W pętli do następnego dźwięku". Zastrzeżenie jest takie, że można użyć w ten sposób tylko *.wav więc trzeba przekonwertować niestety ten plik mp3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...