djscreamvip Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 witam mam kilka pytan odnosnie tego laptopa . jaki dysk bedzie optymalny do tego laptopa bo jest strasznie wolny niekiedy musi sie zastanowic rozkrecic i dopiero wykonuje ,po zakupie nowego ten bym dal do kieszeni jako dysk przenosny.drugie pytanie to co mam zrobic jak wyskoczyla mi biala plamka jak sie paczy z kata od gory czy to martwy pixel co mam zrobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpx4000 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Każdy dysk będzie dobry, tym szybszy tym lepszy. Minimalna prędkość jaką powinieneś kupić 5400rpm, najszybsze dyski do laptopa kręcą się z prędkością 7200rpm i taki zakup bym polecał. Pojemność wedle uznania, producent, ja bym polecał IBM’a. Co do plam to nie wiem co Ty tam widzisz, ale jeśli podejrzewasz że są to przebarwienia na matrycy to powinieneś pójść do serwisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...