aRRoW500 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Witam! Tak jak w temacie i jego opisie. czy taka temp. jest normalna czy czasami powinienem leciec do sklepu po nowy coolerek ? Pytam , bo wydaje mi sie ze temp jest za duza i dlatego komputer mi sie resetuje samoczynnie. Moze to inna przyczyna ale nie wiem jaka moglaby byc inna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 ojejku jak on trzyma te 92 c ? Lepiej idz po jakis cooler bo procesorek tez traci na zywotnosci jesli ma takie temperaturki sprawdz czy chlodzenie jest dobrze docisniete i czy pasta termo jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.T.4.L.K.3.R. Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) Uciekaj z taką temperaturą :D Od razu sprawdź/zmień chłodzenie.Jak w Windowsie jest powyżej 50 *C, to już dość dużo, a 90 *C to już w ogóle...Ja staram się unikać więcej niż 40 *C w Windzie :D Edytowane 28 Grudnia 2005 przez S.T.4.L.K.3.R. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 dotknij coolera i zobaczysz co jest bo może pasty nie ma ? :| a jeżeli tez ejst taki gorący to sprawdź czy wentyl chodzi :P a jeżeli chodzi i radsio jest gorący to nowy cooler needed,no chyba że rdzeń ukruszyłes ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Używasz proca jako małej patelni ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Ale jak dotykasz radiator to jest gorący, czy to jest boxówka? Polecam zmienić na Arctic Cooling Freezera 4 i paste termoprzewodzącą Arctic Silver 5 :idea: BTW W starszym kompie mam takiego procka (wykręconego @ 3 GHz, jeszcze na dodatek temp. nie przekracza 35 stopni w stesie) chłodzonego Pentagramem Freezone Q-92Al i Arctic Silver 5 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 A moze po prostu to chlodzenie jest zle zalozone?? Czy grzebales przy procesorze ostatnio ?? moze po prostu radiator zle styka z prockiem a ten sie wtedy gotuje, albo nie ma tam juz pasty ?? btw po takim gotowaniu pasta na pewno juz sie nie najlepiej nadaje a jesli to boxowy cooler to ta "naklejka imitujaca paste" na pewno juz splynela z radiatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...