MW88 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Witam posiadam płyte główną asus A7N8X-X karte źle podkręciłem i chcę wgrać inny bios jednak aby tego dokonać muszę przełączyć w biosie aby mój system ruszał ze slotu PCI mtślałem że w zakładce Advanced> Promary VGA BIOS zmieniłem na PCI ale nic ciągle rusza z AGP POMOCY!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Moze zapomniales zapisac ustawienia po zmianie? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MW88 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Moze zapomniales zapisac ustawienia po zmianie? :P zapisałem:) a to tam się zmienia??? może gdzieś w windowsie się gdzieś zmienia help me Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Z ktorej karty ma startowac bios ustawia sie w biosie, najlepiej odlacz karte z uszkodzonym biosem, nastepnie uruchom z tej dobrej, zmien w biosie co trzeba,, zapisz i dopiero probuj podlaczyc druga karte. Za to windows uruchomi sie z karty ktora ma ustawiona jako podstawowa czyli nie koniecznie tej ktora jest ustawiona w biosie jako pierwsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...