markus200001 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Witam wszystkich i bardzo proszę o pomoc-otóż dziś zakupiłem nowego laptopa- Asus A6U-B026-procesor AMD Sempron (Mobile 3000+) częstotliwość 1 800 MHz (128KB cache L2) pamięć RAM 512 MB (DDR333, max 2048) dysk twardy 60 GB typ ekranu TFT przekątna ekranu LCD 15,4 cale nominalna rozdzielczość LCD 1280 x 800 piksele karta graficzna SiS M7600GX ilość pamięci video 32 MB (64, 128 - współdzielona z RAM) urządzenie wskazujące Touch Pad wbudowane napędy DVD+/-RW DL karta dźwiękowa AC-97 2.1, system audio kompatybilny z MS-Sound (Panel Audio DJ do obsługi płyt Audio CD) modem V.90 karta sieciowa Wi-Fi 802.11b/g 10/100 Mbps typ gniazd PCMCIA 1x PC Card Type II słuchawki mikrofon :mur: FiR (Fast IrDA) 1x FireWire IEEE-1394 dodatkowe złącza czytnik kart 4-in-1 wbudowana kamera 0.35MP Z zainstalowaniem win.xp na NTFS nie mam żadnych problemów natomiast problem dotyczy instalacji win.98-FAT32-wszystko jest super do czasu instalowania urządzeń-wszystko zawiesza i stoi-próbowałem różnych spsobów nstalcji i nic-wygląda na to że ma konflikt z jakimiś urządzeniami a klient zaczyczył sobie 2 systemy czy ktoś miał podobny przypadek i od czego mam zaczać-brakuję mi już sił- będę bardzo wdzieczny za udzielenie porady oraz pomoc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejko Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Sorry ale powiem swoje zdanie. Komputer jest zbyt nowy abyś instalował systemik Win98. Według mnie nie nadaje się on na ten komputer. Na wielu szybszych procesorach gubiło mi z czasem pliki i system wariował ogólnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus200001 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 ejko napisał(a): Sorry ale powiem swoje zdanie. Komputer jest zbyt nowy abyś instalował systemik Win98. Według mnie nie nadaje się on na ten komputer. Na wielu szybszych procesorach gubiło mi z czasem pliki i system wariował ogólnie. dzięki za odzew i zainteresowaniem się moim problemem ja wszystko rozumiem ale jak to wytłumaczyć dla klienta któremu musi być win98 ponieważ używa specjalnych programów które pracują tylko pod sys.98?-czy nie ma na to jakiejś rady-ja ciągle z nim walczę i naprawdę brakuję mi już sił-prowadzę serwis komputerowy-facet zamówił i dlatego wyszedł problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...