Skocz do zawartości
..::SNAP::..

Dysk mi padl ?? :( HELP

Rekomendowane odpowiedzi

nie wiem co sie dzieje z moim barakiem. winda go nie widzi, kiedy podlaczam pod kontroler to wykrywa ale w windzie dalej pusto :( w dosie tez nic , fdisk widzi go ale kiedy zmienie aktywna partycje na baraka ( mam 2 dyski i barak jest slave - nie ma na nim windy ) nie wiem co robic :( usynac partycje fdiskiem?? to chyba ostateczne bo jest wypchany po przegi i nie chcem tracic danych :( Norton nie pomaga... :( wszystko sie zaczelo dzisiaj kiedy wlaczylem kompa," wchodze " na baraka i wszystkie nazwy folderow sa jakies dziwne ( krzaczki i mrooweczki ) , nie mozna wejsc do zadnego folderu.zapuscilem norton disc doktora , cus zrobil ciekawego i restarcik kompa ... po wlaczeniu nie ma dysku, objawy jw tzn nie widac go

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podstawowa sprawa przy "padajacym" dysku - najperw sprawdz tasme lub daj jakas inna przepnij na inny kanal, jak masz na dodatkowym kontrolerze o przepnij w ten standardowy - no chyba ze ten krok masz juz za soba to wyrazy wspolczucia :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podstawowa sprawa przy "padajacym" dysku - najperw sprawdz tasme lub daj jakas inna przepnij na inny kanal, jak masz na dodatkowym kontrolerze o przepnij w ten standardowy - no chyba ze ten krok masz juz za soba to wyrazy wspolczucia :(

robilem juz to :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...