..::SNAP::.. Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 nie wiem co sie dzieje z moim barakiem. winda go nie widzi, kiedy podlaczam pod kontroler to wykrywa ale w windzie dalej pusto :( w dosie tez nic , fdisk widzi go ale kiedy zmienie aktywna partycje na baraka ( mam 2 dyski i barak jest slave - nie ma na nim windy ) nie wiem co robic :( usynac partycje fdiskiem?? to chyba ostateczne bo jest wypchany po przegi i nie chcem tracic danych :( Norton nie pomaga... :( wszystko sie zaczelo dzisiaj kiedy wlaczylem kompa," wchodze " na baraka i wszystkie nazwy folderow sa jakies dziwne ( krzaczki i mrooweczki ) , nie mozna wejsc do zadnego folderu.zapuscilem norton disc doktora , cus zrobil ciekawego i restarcik kompa ... po wlaczeniu nie ma dysku, objawy jw tzn nie widac go Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 podstawowa sprawa przy "padajacym" dysku - najperw sprawdz tasme lub daj jakas inna przepnij na inny kanal, jak masz na dodatkowym kontrolerze o przepnij w ten standardowy - no chyba ze ten krok masz juz za soba to wyrazy wspolczucia :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 podstawowa sprawa przy "padajacym" dysku - najperw sprawdz tasme lub daj jakas inna przepnij na inny kanal, jak masz na dodatkowym kontrolerze o przepnij w ten standardowy - no chyba ze ten krok masz juz za soba to wyrazy wspolczucia :(robilem juz to :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Możesz dokładnie podać jakie krzaczki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Możesz dokładnie podać jakie krzaczki?jakies <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly ... (*^$$# cos w tym styku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Możesz dokładnie podać jakie krzaczki?jakies <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly ... (*^$$# cos w tym styku tez tak mialem bardzo dawno temu, to kaplica juz, FAT sie wysypal calkowicie, no to fdisk /mbr i formacik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 mi na koniec listopada tak padl segate u6 40 gb ale mi poszedl na nim MBR i tez jak go wykrywal to sie krzaki pokazywaly ale byl na gwarancji to sie nie boje tylko szkoda tych danych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kAPIOr Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Hej Jak zalezy ci na danych to sproboj uzyc Get Data Back. Juz nie raz mi to tylek uratowalo jak mi dwa razy pod kilej IBM padl. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Hej Jak zalezy ci na danych to sproboj uzyc Get Data Back. Juz nie raz mi to tylek uratowalo jak mi dwa razy pod kilej IBM padl. Pozdro skad to sciagnac?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...