kubolo Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Witam. Mam pytanie przede wszystkim do młodych, początkujących grafików, którzy potrzbują jeszcze treningu. Mianowicie czy ktoś nie odważyłby się zrobić mi intro na stronke?? Tematyka gry SWAT 4, intro na stronę klanu. Dziękuję i czekam na propozycje, oczywiście mam nadzieje, że będzie to darmowe...A trening każdemu się przyda... Pozdrawiam, kubolo@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 wymiary byś podał ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolo Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 hmm kolega chyba sobie jaja zrobił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 co ? :] pytam się o wymiary loga ... w PIXELACH ... chyba ze mówisz o stronie całej ... to nie nazywaj tego "logo" :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolo Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 sprawdź Twoja skrzynke na tym forum:) opisalem Ci wszystko bardzo szczegolowo w wiadomosci prywatnej, jak nie doszla do bardzo zle...:) pozdrawiam, dzięki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) sorki za ot Maciek ci nie zrobiłbyś mi jakiejś prostej stronki o eminemie byle by miała ładną kompozycje i tyle bardzo mi zalezy bo musze oddac ją niebawem do oceny :-| Edytowane 1 Stycznia 2006 przez Rob187 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...