sikora-m Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 W laptopie mam jedynie wyjście na monitor, a chciałbym go podłączyć do telewizora by np oglądać zdjęcia. Tu zaczyna sie moje pytanie: Czy jest do kupienia jakaś przejściówka albo karta PCMCIA abym mógł podłączyć laptopa z telewizorem za pośrednictwem wejścia chinch lub S-video ? Serdecznie dziękuję za najmniejszą pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greeg67 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 W laptopie mam jedynie wyjście na monitor, a chciałbym go podłączyć do telewizora by np oglądać zdjęcia. Tu zaczyna sie moje pytanie: Czy jest do kupienia jakaś przejściówka albo karta PCMCIA abym mógł podłączyć laptopa z telewizorem za pośrednictwem wejścia chinch lub S-video ? Serdecznie dziękuję za najmniejszą pomoc :) Witam Jest ciekawe i niedrogie rozwiązanie tu http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=78045598 Sam zamówiłem i czekam na przesyłkę :) z opisów w necie i po rozmowie ze sprzedawcą jest to dobry i tani wybór. Przejściówka na PCIMPCi jest zdecydowanie droższym urządzeniem Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario128 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Fajne ale strasznie drogie. Można sobie samemu zrobić taką przejściówkę z vga na tv i części jakieś 18 zł wychodzą, ale widziałem gdzieś na allegro chyba za 25. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucus Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) Można sobie samemu zrobić taką przejściówkę z vga na tv i części jakieś 18 zł wychodzą To moze bys podrzucil jakis schemacik i ewentualnie jakie elementy trzeba. Edytowane 28 Grudnia 2005 przez Bucus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario128 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Jak bym to wiedział to bym od razu dał. To mój znajomy sie tym zajmuje ja niestety nie bardzo ale jak się dowiem czegoś dam znać. Widziałem to, działa sprawnie ale jak zrobione to nie wiem:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro29 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 dowiedz sie lepiej co i jak bo jesli masz pamiec na grafice zintergrowaną i przydzielaną dynamicznie z pamięci Ram to moga sie taki przejsciówki nie sprawdzic. sam poruszałem niedawno taki temat w modelu acewr tm2403 ale nie uzyskałem jednoznacznej odpowiedzi. natomiast sa ludzie sprzedajacy takie przejsciowki na allegro i tam mi powiedzieli ze te co oni robią to dzialaja tylko na kartach gdzie jest osobna pamiec. tak wiec moze sie okazac ze z vga w takim przypadku nie uda ci sie w zaden sposob wyprowadzic obrazu na tv. nie wiem jak sie ma do tego wyjscie PCIMPCi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik2k Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) polecam zapoznac sie z tym http:/www.elektroda.net/download/dwpl.php?file=dla_kompa/vga2tv/vga2tv.pdf oraz tym: http://www.elektroda.net/download/dwpl.php...ter_komp_tv.zip Edytowane 29 Grudnia 2005 przez Kazik2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozmu Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 No i co, działają wam te przejściówki? Na jakich kartach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...